lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kaverikoira Iiva

Iiva suoritti kaverikoirien soveltuvuustestin viime syksynä hyväksytysti ja tammikuussa käytiin ensimmäistä kertaa ikääntyneiden palvelutalossa vierailemassa.

Iiva on luonnostaan kohtaamistilanteissa erittäin rauhallinen, se hakee kontaktia ja huomiota mutte se ei hötkyile ollenkaan. Luonteeltaan Iiva on äärimmäisen ystävällinen ja luottavainen ihmisiä kohtaan. Samanlainen se on kaverikoirana, se menee mielellään ihmisten luo hakemaan silityksiä, se saattaa laittaa pään syliin ja se antaa kaikkien silitellä ja rapsutella ja kokeilla sen pehmeitä korvia. Tuo pään syliin laittaminen on sellaista mitä se tekee minulle päivittäin, mutta on kiva että se tekee sitä myös muille.

Sunnuntaina 12.4 Iiva suoritti 6:nen huivittoman harjoittelukaverikoirakäyntinsä ja seuraavana päivänä käytiinkin sitten hakemassa huivi Iivalle ja liivi minulle.

Alla oleva kuva on otettu sunnuntain vierailulta, hieman sen jälkeen kun Iiva kiipesi yhden asukkaan viereen sänkyyn, se meni makuulle siihen, painoi pään syliin ja mies sai laitettua kätensä Iivan ympärille. Hoitajat olivat haltioissaan, eivät olleet nähneet miehen hymyilevän pitkään aikaan.


Tässä sitten Iiva huivinsa kanssaEi kommentteja:

Lähetä kommentti