lauantai 30. elokuuta 2014

Kolmen viikon kuulumiset

Kiesus kun on tullut pitkä tauko! Kolmisen viikkoa sitten edellisen päivityksen.. Hups.

Mitäköhän näihin 3:en viikkoon on mahtunut, en edes muista. Olen ollut kesälomalla. Kävin katsomassa bullmastiffejä erikoisnäyttelyssä ja maailmanvoittajanäyttelyssä, Ady ja Iiva ei ollut mukana kummassakaan. Voittajanäyttelystä hamstrasin hullun lailla herkkuja tytöille ja löysin Iivalle paljon kehutun Easydryn viilennysmanttelin.



Tytöt olivat mukana katsomassa kenttäkilpailujen maasto-osuutta Keravalla, siis ratsastuskilpailuja.



Lounasaika

Lounasmakkarat katosivat aika nopeasti parempiin suihin.

Tauoilla pienemmät nelijalkaiset kävivät vesiesteessä vilvoittelemassa ja juomassa

Päikkärit




Ady löysi rapsuttajan


Käytiin myös länsi-uudellamaalla katselemassa ja kiertelemässä. Käytiin Fagervikin ruukilla, Raaseporin linnanraunioilla ja Tammisaaressa. Kuvia otin mutta ne jäi vanhalle koneelle joka hajosi.. Toivottavasti ne kuvat saisi jollainlailla vielä kaivettua kameran muistikortilta.

Nämä kuvat otin kuitenkin kännykällä, ihan huippu! Tammisaaressa on sellaine tori kuin Raippatori, ja siellä oli häpeäpaalu, kuin tehty Adyn posetuspaikaksi :D


Käytiin myös ihanassa kahvilassa jätskillä.


Tyypit odottaa vaniljajäätelöannoksiaan.

Olin myös Kreikassa yhden viikon ja koirat oli hoidossa, Ady oli Vihdissä Adyn edesmenneen tädin Lolan omistajan ja nöffipoika Myrskyn luona ja Iiva oli Ellun ja Frodon sekä Anna-Marin ja Lillin ja koko sen muun poppoon luona hoidossa. Ady oli boundannut ja pyörittänyt Miian tassunsa ympärille ja Iiva oli seuraillut mielenkiinnolla perhe-elämää ja Porvoon vanhan kaupungin turisteja. Sain suureksi yllätyksekseni kuulla kun palasin kotiin että Iiva oli arkaillut erinäisten asioiden kanssa. Se oli väistellyt ja pelästynyt asioita useamman kerran. Ollaan kaikki todella kummissamme koska se ei ole IKINÄ pelännyt tai arkaillut tai säpsinyt tai mitään sen tyylistäkään. Ilmeisesti se turvaa minuun ja ilman minua se oli sitten "eksyksissä". Muuten Iiva oli ollut oma ihana itsensä, Ellu oli urheillut sen kanssa päivittäin, juossut ylös alas Linnamäen mäkiä ja portaita.


Miia ja Ady ensimmäisenä iltana

Ady, Miia ja Myrsky

Ady oli myös ollut etsijäkoirien treeneissä maalikoirana


Iivan lempipuuhaa oli ollut tiirailla raatihuoneen torilla kulkevia turisteja, Frodon luona on tuollaiset matalat matalalla olevat ikkunat joista oli hyvä katsella ulos.

Iiva ja Pikku-E, HooMoilaset :)
Linnanmäen porrastreenit

Linnanmäen mäkitreenit
Iiva ja Frodo


Iiva kävi myös Lillillässä hoidossa, Lillin lisäksi siellä oli myös ollut puolet suvusta, ja parikymmentä kanaa ja vajaat 10 lammasta..

Urheilivat..

Läheisyydenkaipuu

Tuleva koirankouluttaja

Iiva pääsi hevoshierojan käsittelyyn, näyttää kelpaavan :)


Nyt ollaan kaikki kotiuduttu. Treenit on alkanut, ollaan tottisteltu ja kettistelty, ilmatkin mahdollistavat lenkkeilyn, harmi vaan että hirvikärpäset jakaa samat metsät meidän kanssa, YÖK!

Tämä kuva on otettu Kreikastapaluuiltana, koko kööri sohvalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti