sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tokokoe, Hollola

Tänään lähdettiin aikaisin ajamaan ensin Lillin luokse ja sieltä jatkettiin Isolla valkoisella Hollolaan collieyhdistyksen järjestämiin tokokokeisiin.

Ykköstä mentiin hakemaan ja ykkönen saatiin, nyt ei ole enää kuin yksi samanmoinen saamatta niin saadaan Iivalle ensimmäinen (toivottavasti ei viimeinen) koulutustunnus. Startattiin vikana eli kerkesin katsoa useamman suorituksen. Huomasin heti kauhukseni että tuomari kritisoi ja kommentoi pitkästi liikkeiden välissä. Ärsyttävää kun ei saa keskittyä ja tulee pitkiä taukoja ja tuomari tanssii ja heiluu ja hölöttää. Päätin etten aio katsoa enkä kuunnella enkä katsoa numeroita ettei rupeaisi suorituksen aikana ärsyttämään. Pysyin päätöksessäni ja hyvä niin, ei minulla itsevarmuus eikä hermot kestä kritiikkiä eikä negatiivisia kommenteja eikä mitään tanssiliikkeiltä näyttävää esitystä omasta ohjaamisesta kesken suorituksen. Sen verran kuulin oman suoritukseni aikana että "et luota koiraasi". No, se kommentti olikin ihan totta, en aio ottaa toista nollaa jäävissä kun sen saa 7 tai 8 läpi kun mulkoilee koiraa siinä käskettäessä :D Seisomisessa se nyt aika varmasti jää mutta maahanmenoissa en luota siihen sataprosenttisesti.

Kytkettynä seuraaminen

Perusasento

Liikkeestä maahanmeno, käsky kaikilla mausteilla :)

Pysyykö varmasti? :)

Luoksetulo, Iiva lähti laukassa ja hidasti raviin vähän ennen kun tuli perille..

..sitten se pirulainen kaarsi reippaasti oikealle..

..ja jäi SEISOMAAN! Mä en tajuu. Miten mä saan tuon koiran tajuamaan eteenistumisen? Ja nyt vielä ihan uusi keksintö, tuo seisomaan jääminen, ei se ikinä ennen ole tuota tehnyt.. Miten voi olla niin vaikeata istua suorassa suoraan eteen ja riittävän lähelle.. No ehkä me vielä joskus onnistutaan. Tuo eteenistuminen ei siis onnistu kotonakaan ilman käsiapuja..

Pätkä varsin pätevän näköistä seuraamista, siis koiralta, ohjaajahan on kiero kun korkkiruuvi, tilasta tulee varmaan kohta krooninen :D

HyppyesteMaailman hienoin!

Tuossa vielä meidän pisteet. En tiedä minkä takia hypystä vähennettiin ½pistettä, muu pisteidenjako on suht selviö. Sijoituttiin kolmansiksi. Molemmissa seuraamisissa se jäi kerran reippaasti perään ja jouduin antamaan uuden käskyn että sain sen mukaani. Liikkeestä maahanmenemisessä pisteitä ropisi lisäavuista ja liikkeen lopussa jouduin taas antamaan toisen käskyn että sain sen ylös perusasentoon. Luoksetulossa pisteitä lähti siitä eteenistumisesta Iivas style. Seisomisessa jäin myös kyttämään että jäikö, se oli vähän turhaa mutta tehty mikä tehty. Hyppy meni mielestäni ihan oikeaoppisesti, en tosiaan tiedä miksi siitä vähennettiin ½ pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti