sunnuntai 5. lokakuuta 2014

BH TK1 All Heroes Sally Carrera

Voihan vitsi mikä viikonloppu! Eilen suoritettiin BH-koe hyväksytysti ja tänään saatiin se kolmas ykköstulos tokon alokasluokasta Mikkelissä ja näin ollen koulutustunnus TK1. Saatiin 170 pistettä ja sillä irtosi luokkavoitto. Ihan mieletöntä! Meidän treenikaveri Anna-Mari Lillinsä kanssa saivat myös kolmannen ykkösen ja TK1. Vähänkö oli tyytyväinen, iloinen, onnellinen ja helpottunut tunnelma autossa kotimatkalla.

Lähdettiin ensimmäisenä suorittamaan 10 pisteen luoksepäästävyyden ja 10 pisteen paikkamakuun jälkeen. Seuraamiskaavio oli mukavan selkeä ja lyhyt, saatiin kummastakin seuraamisesta 9 pistettä. Maahanmenossa tehtiin vanhanaikaiset, Iiva on tehnyt niin hyvin maahanmenoja treeneissä että unohdin mulkaista sitä käskyn lisäksi ja seisomaanhaan se jäi, annoin heti perään toisen käskyn kaikilla mausteilla ja nollille meni vaikka se menikin makuulle :) Sitten tuli luoksetulo joka meni niinkuin nyt yleensä menee, vino eteenistuminen.. Pisteitä 9½. Seisominen meni hyvin, pisteitä 9½. Hyppyesteelle meinasi karata, jouduin ihan tosissani käskemään Iivaa että sain sen pysähtymään ja tulemaan takaisin, suoritus meni sitten ihan nappiin, saatiin hypystä 10 pistettä. Kokonaisvaikutus 8½.

Suorituksesta ei vielä ole kuvia, järjestäjät ottivat kuvia jotka laittavat omille fb-sivuillensa josta niitä sitten saa käyttää, toivottavasti osuttiin johonkin kuvaan.

Palkintopallilla
BH TK1 All Heroes Sally Carrera

Tittelipizzaa Gabriel 1763:sta ( http://www.gabriel1763.fi/lng/fi ). Hancock kanalla, pekonilla, colamarinoidulla punasipulilla, suolapähkinöillä ja savu-bbq-smetanalla. Iiva suosittelee!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti