sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Onnistuneet treenit -> treenitauolle

No nyt, nyt maltan jäädä tauolle treeneistä, Adyn veljen Taiston emäntä Minna oli kyläilemässä oman ryhmänsä kanssa.

En ollut kerennyt lenkittää koiria ennen treenejä (olin antanut lauantaiaamuna molemmille halkaistut putkiluut ja Iiva teki sitten puoliyötä kolinakakkoja sisään, heräsin siis siihen meteliin kun kivikovat pallukat iskivät lattiaan, sunnuntai aamupäivä meni siis vaakatasossa) niin otin taas Iivan juoksentelemaan kun käytiin läpi rakennus ja esittelin Espoolaisille piilot.

Adyn vuoro oli ensin, sille oli 3 maalimiestä ja tsempattiin palkkamisen kanssa, sillähän on ollut vaikka ja minkälaisia palkkaamiskeinoja ja maalimieskäyttäytymiskoulutuksia ja yhtä sun toista. Nyt haluttaisiin pystyä palkata se niin että syötetään kädestä ja Ady odottelisi rauhassa, nyt se touhuaa ja heiluu edestakaisin. Ollaan nyt muutamat treenit tehty tätä ja tänään meni oikein hyvin.

Ady etsii

Ady tsekkasi suihkun

Ady on ikionnellinen, -ja kuumissaan

Ilmaisu

Tarkentaa..

Ilmaisu

Ennen Iivan vuoroa oli Taiston vuoro:

Iso-T ja näyttenantoluukusta tuleva herkkukippo

Iso-T:een lennokas ilmaisu

Iivalle rajattiin alue neljään osaan ja jokaisella aluueella oli 1 maalimies. Rajattiin alueet käytävän lasiovilla, sellaisilla jossa menee sitä lankaa(?) siellä sisällä. Lähetin Iivan ensimmäiselle ja se otti ja kiihdytti ja juoksi täysillä päin sitä lasiovea, en kyllä usko että se huomasi mitä tapahtui, se vaan vaihtoi suuntaa ja jatkoi etenemistä löytäen ensimmäisen maalimiehen heti. Seuraavatkin maalimiehet löytyivät aika nopeaan tahtiin, tuo alueiden rajaaminen kyllä helpottaa ihan tosi paljon.

Ensimmäinen maalimies oli tuolla lääkekaapin oven takana työtasolla

Toinen maalimies oli tutkimushuoneen oven takana
Kolmas maalimies oli tuolla oven takana nurkassaSiskonmakkaraa, mums!


Neljännelle piilolle ei keretty, se oli portaikon alla olevassa komerossa.

Ady sai vielä ihan lopuksi etsiä yhden maalimiehen, laitettiin käytävän varrelle vessaan, Ady joutui hetken työstämään sitä ennen kun löysi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti