lauantai 9. helmikuuta 2013

Viikon kuulumiset ja kuvia kuningatarosaston tuhosta

Tiistaina oli rakennusetsintätreenit, mentiin Epoon koululle. Treenattiin siellä paljon viime talvena ja se oli meidän suosikkipaikka, siellä oli ihan tositosipaljon piiloja mutta nyt lähes kaikki tavara oli viety pois.. :( Iiva, Ani ja Hertta oli mukana kun kävimme rakennuksen läpi ja rakenneltiin piiloja. Iiva juoksi itsensä ihan läkähdyksiin. Oltiin käyty metsälenkillä ennen treenejä, leikitettiin koiria pihalla ennen treenejä ja otin sitten tosiaan Iivan vielä tutustumiskierrokselle mukaan.

Iivan treeni menikin sitten oikein hyvin, rajattiin alueita ja käytettiin reiluja piiloja, Iiva ei juoksennellut yhtään ylimääräistä ja löysi maalimiehet suht nopeasti. Ehkä tuo väsytystaktiikka toimii? Huomenna on treenit, yritän tehdä samanlaisesti ja katsoa miten menee. Adyn treenit meni myös hyvin.

Loppuviikosta ei sitten tehty oikeen mitään, lyhyitä remmilenkkejä ja sohvailua, oikein patalaiskaa toimintaa. Eilen oli ihan hirveä päivä töissä ja olin ihan puhki, lähdettiin tuonne metsäteille ja heittelin keppejä hankeen, molemmat juoksee iloisesti keppien perässä mutta ei ne niitä takaisin tuo, paitsi joskus vahingossa. Eli saan joko itse hakea ne kepit tai etsiä uusia :). Illalla olisi ollut hallivuoro mutta en jaksanut lähteä..

Tiistain treenejä lukuunottamatta aika mitäänsanomaton viikko.

Tänään käytiin putkiluitten jälkeen koirapuistossa, harjoiteltiin luoksetuloja häiriöiden kera ja haukuttiin hiihtäjiä pystyyn (by Ady). Koirapuistossa on muuten tosi hyvä harjoitella luoksetulot. Tai ainakin Adyn kanssa olen saanut tosi hyvät luoksetulot just silloin kun esim koira tai ihminen tulee vastaan. Koirapuistossa ihmisiä ja koiria tulee ja menee, toistoja tulee paljon. Välillä Ady tulee luokse nähdessään koiran jo ennenkuin kerkeän pyytää. Kuvittelen sen johtuvan just koirapuiston luoksetulotreeneistä..?

Huomenna Espoosta tulee koirajoukko treenamaan rakennusetsintää ja mennään tyttöjen kanssa mukaan, mielenkiintoista nähdä uusia koiria, uusia tyylejä ja koirillekin tekee hyvää etsiä vieraita maalimiehiä.

Lopuksi vielä ne kuvat Iivan tuhoista takapenkillä. Ja pikkupentuna kun se ei pysynyt takapenkillä se tuhosi myös etupenkiltä käsin, ja yksinollessaan eteinen saa kärsiä.. Tuon lyhdyn ja niiden jo aikaisemmin näytillä olleiden tuolinjalkojen lisäksi vaatekaappia on maisteltu, ja sit sellaista muovista laatikkoa niin reunat on järsitty..

Vasen takaovi

Superlonihimo?? Pe#¤ele!!

Oikea takaovi

Käsijarru
Vaihdekeppi

Lyhdyn katto eteisessä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti