maanantai 22. syyskuuta 2014

Ady 5 vuotta!!

Ady, tunnettu myös Maailmannavankuningattarena, täytti viime lauantaina 20.9 5 vuotta. Olin epähuomiossa varannut juhlapäivälle ruotsinristeilyn niin juhlistettiin puolipyöreitä jo perjantaina. Käytiin Adyn kanssa Porvoon vanhassakaupungissa ravintola Gabriel 1763:ssa (http://www.gabriel1763.fi/lng/fi) ja syötiin gourmetpizzat.

Ady tilasi Pellingin, eli pizzan johon tuli kylmäsavulohta, mätiä, tilliä, tilliöljyä, kananmunaa ja ranskankermaa. Emäntä tilasi Alvan. Nuo pizzat on ihan järjettömän hyviä!

5-vuotias odottelee ikioman synttäripizzansa jäähtymistä.

Hetki ennen kun pizzanpalasta tuli entinen. Onneksi näitä palasia oli monta!!

Ady on koira joka tekee kaiken aina täysillä, se joko kiukuttelee tai rakastaa, ja aina täysillä. Se vaatii huomiota täysillä, tai haistattaa huomiolle täysillä. Se joko tottelee ja tekee antaen kaikkensa, tai jos ei huvita, se ei tosiaankaan tee, yhtään mitään. Ady on koira joka ei jätä kylmäksi, itseasiassa emäntä käy toisinaan tulikuumana ja savu nousee korvista Adyn tempausten takia, toisinaan se tuntuu kaikkine temppuineen ja niine hyvine piirteineen maailman rakkaimmalle ja tärkeimmälle..

Tähän vuoteen on mahtunut lukemattomia ylä- ja alamäkiä, mutta viimeisinä aikoina meillä on mennyt varsin hyvin. Tänä  vuonna Ady on melkein jätetty metsään, Ady on melkein myyty, Adylle on karjastu pirun monet perkeleet, Adylle on pidetty pirun monet puhuttelut ja Adyn vapautta on jouduttu rajoittamaan, mutta jokaista tempausta on myös seurannut ne hyvät asiat jotka tekee Adystä niin rakkaan. Adyn ilo, into, halu ja huumorintaju on vertaansa vailla. Toissa viikolla Ady lähti kiipeilemään sohvalla istuvien vieraiden päällä josta se tipahti rahin kylkeen, rahin kansi siirtyi pois ja Ady kellahti selälleen rahiin. Onnistuuko kukaan muu koira joutumaan selälleen rahin sisään kun tarkoitus oli vain rakastaa neljää ihmistä samaan aikaan!?!?
Ady rahissa :)
Eläköön ja hiphurraa!! kaikkien aikojen Adylle, koiralle joka tekee kaiken täysillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti