torstai 31. tammikuuta 2013

Iiva; yli-innokas keskittymiskyvytön lahopää

Kokeiltiin tänään treeneissä etsintäalueen rajoittamista. Hoen itselleni "se on nuori, seonnuori, seonnuori, seonnuori, kärsivällisyyttä, kärsivällissyyttä, kärsivällisyyttä" ja "voiluoja" ja "mikä ihme tuota vaivaa" :) .

Lähetin Iivan käytävää pitkin josta kaikki muut huoneen ovet oli suljettu paitsi se jossa maalimies oli, ensimmäinen maalimies oli sellaisessa piilossa jossa Iivalle on ennen tätä kertaa oltu 3 tai 4 kertaa,  eli ei mikään kauhean vaikea voisi kuvitella.. Toki, saahan siitä vaikeankin, ja aikaakin voi kuluttaa juoksemalla käytävänpätkää edestakaisin ja huonetta ympäriympäriympäri, ja käytävää taas edestakaisin, ja huonetta ympäri, ja käytävää edestakaisin, ja huonetta ympäri, ja käytävää edestakaisin, ja huonetta ympäriympäriympäri. Toinen maalimies tehtiin samallalailla, lyhyt pätkä käytävää ja vain yksi huone jossa maalimies, sama juttu, juoksentelua edestakaisin ja ympyrää. ..."seonnuoriseonnuoriseonnuoriseonnuori"...

Suunnitelmissa on jatkaa samalla tavalla ja toivoa että se järkiintyisi. Milla joka vetää meidän treenejä ehdotti että lenkittäisin Iivan kunnolla ennen treenejä, josko se auttaisi, täytyypä kokeilla. Ady ei ole koskaan noussut niin korkeille kierroksille etteikö sen kanssa voisi treenata, tai sitten se pystyy keskittymään myös korkeammilla kierroksilla, en tiedä. Ady teki tänään muuten tosi hyvän treenin, pari maalimiestä umppareissa, tarkensi tosi hyvin, ei juoksennellut turhia, ja se oli ihan tosi iloinen, sen silmät loisti ja se oli niin onnellisen näköinen.

Iiva on kesän, syksyn ja talven aikana pureskellut auton takapenkillä niitä ovien "käsinojia", tänään se oli haukannut sellaisen appelsiinin kokoisen palan mun päätuesta/niskatyynystä, mikälie nimeltään. Iiva-idiootti kuvaa sitä tämän päivän perusteella paremmin kuin täydellisesti.

Ja se tauko tekisi kyllä oikeesti tosi hyvää, ajattelin käydä vielä yhdet tai kahdet treenit että vähän näkee miten lenkitys ja rajattu alue vaikuttavat mutta sitten jäädään kyllä tauolle, tuli juoksut tai ei, meidän säkällä juoksut alkaa just silloin kun ollaan palaamassa tauolta takaisin treeneihin ja sit treenitauko venyy ihan älyttömän pitkäksi. No, ei voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti