sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Irrottelua ja hakua Sondbyssä

Tänään oli hakutreenit Sondbyssä. Ensin Millan lauma ja minun parivaljakko revittelivät viereisessä hiekkakuopassa.

Ady, Iiva, Tau ja Tuuri, kuvasta puuttuu Mauri ja Mannu


Iiva ja Mannu

Tau käytti heti tilannetta hyväkseen kun tyypit pysähtyivät..
Iivalla otettiin ensimmäistä kertaa 6 maalimiestä, hyvin jaksoi kaahata loppuun asti. Tehtiin haamuja ja ääniapuja, ensin pari haamua, sitten 3 ääniapua, ja vika maalimies laitettiin tosi kauas, se oli haamu ääniavuilla. Iiva meni suoraan, siihen pyrittiinkin.

Alueelle saapuminen, nätisti hihnassa vetämättä??

Ensimmäisen haamun bongaus

Ensimmäiselle maalimiehelle juoksemista

Toisen haamun bongaamista, takajalat tukevasti.. :)

Lähetys

Iivan kiihdytys

Kolmannelle lähetys

Ilmaisu kolmannella maalimiehellä

Saiskos sitä nakkia??

Neljännelle

Neljännellä maalimiehellä

Viidennelle


Kuudennelle




Olin ajatellut etten ottaisi Adyä tänään, mutta se rupesi huutamaan ja ulvomaan autossa kun lähdettiin Iivan kanssa niin en raaskinut olla treenamatta Adyäkin. Laitettiin Adylle 1 maalimies autoilta jonnekin reiluun 300(?) metriin, tarkoitus oli vähän niinkuin partioida mutta eihän siitä mitään tullut, Ady lähti kuin pieru saharaan! Huusin sen takaisin ja pistotin sillä tyhjiä ettei se juoksisi ihan suoraan sinne maalimiehelle, josta sillä ihan selkeästi oli haju, joka kerta se katosi sata lasissa sinne metsän uumeniin, huusin sen muutaman kerran takaisin ja pistotin sitä että se juoksisi enimmät energiat ja turhaumat pois. Muutamien pistojen ja juoksurundien jälkeen se sitten olikin suu ihan vaahdossa ja kieli pitkällä niin ajattelin että nyt se malttaisi etsiä vähän rauhallisemmin, ja paskat. Päästin sen menemään ja ryhmänvetäjä ehdotti että seistään ihan paikallaan, josko meidän liikkumattomuus pitäisi Adyn vähän lähempänä, ja kun se palaisi voisin jatkaa alueen tarkastamista. Se oli siis meidän suunnitelma. Adyä ei meidän suunnitelmat hetkauttaneet. Seistiin siinä paikoillamme kunnes sieltä kaukaa rupesi kuulumaan haukkua. Lähdin lompsimaan haukkua kohti, Ady haukkui tosi hyvin ja tasaisesti varmaan pari minuuttia mitä minulta kesti päästä sinne. Treenin tarkoitus oli siis että minä saisin harjoitella alueen tarkistamista/partioimista, kikkailla tuulen kanssa, suunnitella liikkumista jne.. Toisin kävi. Ensi kerralla pitää vissiin laittaa maalimies jonnekin muutaman kilometrin päähän ettei Ady saa vainua siitä jo autolla. Ady oli hurjan hurjan onnellinen ja tyytyväinen, minun harjoitus meni ihan mönkään, mutta minkäs sille voi :)

Treenien jälkeen mentiin vielä hiekkakuoppaan.

Ady treenin jälkeen, onnellinen ja tyytyväinen

Ady ja Tuuri hippailevat

Keppeilyä

Porukkapose, vas mauri, Tuuri, Tau, Mannu, Iiva ja Ady

Milla vapautti koirat "vapaa" käskyllä, kaikki muut sinkosivat paitsi svenskatalande Iiva joka istua tönötti ja odotti HooMoilasena "fri" käskyä :)



Egojen kohtaaminen ilta-auringossa


Ady ja Tuuri


Tau se ei vaan anna periksi


Kun muut juoksentelivat ja riekkuivat, Mauri istui keppinsä kanssa Millan jalkojen välissä turvassa, Iiva ei voinut vastustaa, vaan tuli maistelemaan Maurin keppiä

Viksu ja vilmaattinen

Iiva

Täällä nukutaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti