sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ensilumet ja viikon höpinät

Viikolla ei tapahtunut oikein mitään tiistaista fysioterapiaa lukuunottamatta. Tehtiin samoja juttuja kun viimeksi, ft sanoi että parempaan suuntaan on menossa ja antoi lisää kotiohjeita. Yhtenä tärkeänä kotitehtävänä oli se että Iivan etujalat olisivat jollain tasolla ja siitä sen pitäisi istua ja nousta seisomaan hallitusti ja rauhallisesti, se kehittäisi sen reisilihaksia ja "korsettia". Mutkittelua, esim minun vieressä volttaamista kumpaakin suuntaan pitäisi tehdä. Lisäksi venyttelyä. Mitään näistä ei kyllä ole "keretty" tekemään, en siis ole saanut aikaiseksi.. :/

Perjantaina opiskeluaikaisia kavereita tuli istumaan iltaa. Venhäterrieri Nellikin oli mukana. Tyypit söi valtavat nahkaluut, sellaiset kävelykepin malliset 60 cm pitkät jossa täytettä. Ady ja Iiva saivat myös huomiota, rapsutuksia ja hetkiä sylissä.


Ady melkein sylissä

Ady nauttii huomiosta ja silityksistä
Tänne on tullut vähän lunta, hyvin vähän mutta parempi sekin kun ei mitään. Ei ole niin pimeä eikä märkä.

Ady söi lunta vauhdissa :)

Tänään oli kamera mukana aamulenkillä. Mentiin ensin vähän pellolla, sitten metsässä ja sitten metsätiellä. Pellolla oli peuranpapanoita ja koirat etsi ja söi niitä ihan hulluna :)

Ady kiihdyttelee. Leikkasin viikolla koirien kynnet, Adyltä leikkasin yhden vähän liian lyhyeksi, silleen että suoni näkyi muttei vuotanut, se kynsi sitten "käytössä" lyheni entisestään ja Ady rupesi ontumaan sitä ja nostelemaan jalkaa ilmaan. Ostin tossun suojaamaan, se pysyy yllättävän hyvin eikä häiritse Adyä ollenkaan, kipukin on poissa tossun kanssa.


Iivan ilmalentoNuuuuuuuuuuuuuuh.

Iiva syö heinää, kiskon noita sitten huomenna taas sen hanurista..Mums!


Iivan hyppy

Iivan pose

Metsärallia

Tyypillinen kuva :D

Lisää hanurista kiskottavaa, heinä on hyvväää!


Katsokaa!! Sillä on kieli sisällä ja korvat höröllä. Ady <3
Aamulenkin jälkeen suunnattiin tottiskentälle. Tehtiin Iivan kanssa seuraamisia, perusasentoja ja etenistumisia. Eteenistumisia sekä niin että Iiva istui ja kutsuin sen pari metriä luokse jossa istui tai sitten niin että pakitin ja kun se käveli suorassa niin istutin sen. Iiva oli suorempi mitä aikaisemmin. Välillä se vinotti mutta huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. Harjoiteltiin myös toko estettä muutama kerta, se meni ihan hyvin kun seisoin lähellä estettä, jos lähetin kauempaa niin Iiva ei tajunnut. Kokeiltiin myös ensimmäistä kertaa tikkaita, Iiva pääsi karkaamaan niille ja suoritui itsenäisesti turbovauhdilla melkein loppuun asti ennen kun tipahti väleihin, sitten hallitummin niin että pidin kädellä vatsan alta tukien ja rauhoitellen vauhtia ja palkaten askeleista. Ihmeen hyvin se liikutti takajalkojaan. Adyn kanssa harjoiteltiin varmaan vuosi ennen kun se ne loppuviimein oppi, se ei handlannut takajalkojaan ollenkaan ja jouduttiin pitkään treenamaan niin että minun liskseni oli kaksi muuta jotka hoitivat sen takajalkojen liikuttelun. Ady on vielä tänä päivänä karkaamassa tikkaille jokaikinen kerta kun menee kentälle, se oppi sen vuoden aikana että tikkailla saa ihan sikana nakkeja :D

Sunnuntaifiilistä, riisipuuroa luumukiisselillä, fabriikin glögiä, villasukkaprojekti ja tyypit <3

Loppuun vielä muutama sohvailukuva viime viikolta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti