perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ulkokausi avattu!

Torstaina oltiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna raunioilla, ja perjantaina hakumetsässä.

Raunioilla käydään Korsossa, rauniotreenejä on jokatoinen viikko, ja joka toinen viikko sitten ketteryyttä/telineitä Ojangossa. Iivalla alkaa kyllä varmaan ihan lähitulevaisuudessa juoksut että sitten ollaan tauolla, mutta juoksujen jälkeen pääästään säännöllisesti raunioille, tosi kivaa!

Eiliset treenit meni ihan hyvin, tehtiin helppoja tehtäviä. Neljä peräänjuoksua helpoille piiloille mutta erilaisilla alustoilla. Iiva liikkui edelleen hyvin ja ongelmitta raunioilla, ei arkaillut mitään eikä väistellyt alustoja. Kolmella maalimiehellä ilmaisi hyvin, yhdellä mihin se ei päässyt hyvään asentoon niin ilmaisu meinasi tuottaa ongelmia mutta maalimies oli nopea ja kerkesi kiinnittää Iivan huomion ennen kun se lähti pois.

Tänään oli hakutreenien vuoro. Ensin käytiin Lillin ja Tarmon pihalla touhuamassa ja sieltä suunnattiin sitten hakumetsään.

Iiva ihmettelee riiseneitä

Spurttia Tarmon kanssa

Iiva ja Lilli ajaa Tarmoa takaa

Ai mitenniin on pitkät takakoivet? Noilla saa potkittua hyvin vauhtia, niillä pääsee kovaa ja korkealle.

Hyökkäykseen!

Välillä käytiin ihastelemassa ja ihmettelemässä (ja vähän kiusaamassakin) kanoja. Kanat tiesivät olevansa turvassa, siellä ne tepasteli ja potpotti tyytyväisen oloisina vaikka nuoriso välillä juoksikin häkin ympärillä.

Lisää spurttailua

Leikitään!
Kuvasarja Lillin yrityksestä saada Iiva leikkimään, Iiva ei oikein lämmennyt :) Lilli yritti ja yritti, Iiva vaan seisoi ja katseli: "Njääh"
Kukko rupesi kiekumaan, Iiva kuunteli.

Hakutreeneissä harjoiteltiin suoria pistoja. Ei mennyt hääppöisesti, me ei olla saatu Iivaa juoksemaan suoraan vaikka ollaa kohta kaksi vuotta harjoiteltu.

Ensimmäinen maalimies oli peräänjuoksu, ja sen Iiva meni suoraan. Toinen oli valmiina piilossa, yritettiin ilman apuja, mutta vinoonhan se meni, Iiva ei mene käteni osoittamaan suuntaan, ja jos se joskus menee, niin se kiemurtelee sitten matkalla ihan huolella. Sama juttu nyt toiselle mennessä, lähtee vinoon, mutta tuli heti kutsusta takaisin, uusi lähetys, taas vinoon, taas koira takaisin jne. Tätä tehtiinkiin sitten muutama kerta kunnes otettiin maalimies ylös heilumaan, jonka jälkeen lähetin ja silloin meni suoraan. Kolmannelle teki suoran piston, ja ilman apuja! Iiva näki kun maalimies lähti metsään muttei nähnyt minne se meni. Neljännelle Iiva lähti taas muutaman kerran ihan vinoon, kutsuin sen takaisin ja lähetin uudestaan. Iiva tuli hyvin takaisin kutsusta, ja lähti hyvin aina uudelleen maalimiehelle. Tuossa on kyllä vaarana että motivaatio laskee kun kutsuu takaisin mutta toivotaan että suoraan meneminen iskostuu nopeasti päähän ettei tarvitse lähetyksiä hinkata kovin pitkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti