perjantai 16. toukokuuta 2014

Tottista Hyvinkäällä

Pakattiin maanantaina pari riiseniä ja yksi bullmastiffi "isoon valkoiseen" ja ajettiin Hyvinkäälle Marjaanan oppiin.


Matkantekoa, Tarmo ja Iiva näyttäytyivät, Lilli nukkui häkinpohjalla eikä jaksanut nostaa päätään.

Tehtiin jääviä, seuraamisia ja hyppyä. Jäävät ei mennyt hääppöisesti, hyppyihin se lähti tooooooooooooosi hitaasti mutta seuraamiset oli tosi hyviä.

Iiva vähän niinkuin edistää/arvailee noissa jäävissä, se tahtoo tehdä sen edellisellä kerralla tehdyn liikkeen, ja sit se jää niinkun heti, eli en meinaa saada sitä mukaan perusasennosta, tai se kyllä nousee ylösmutta sit se jää siihen :) Jatkossa noita pitää tehdä vielä tarkemmin niin että kaikkia tehdään tasan yhtäpaljon ja kaikista tulee tasavertaisesti palkkaa ja jäävien väliin pelkkiä seuraamisia tai jotain muita tehtäviä. Kotona olen ruokakupin edessä tehnyt sarjoja missä sen pitää istua, maata ja seisoa, kaikkia useamman kerran ja eri järjestyksessä. Se arpoo siinäkin.

Hypyt joihin Iiva on normaalisti lähtenyt kun tykinkuulasta niin nyt se oli niin hidas, se hädin tuskin laukkas, tarvitsi tuplakäskyjä ja kannustusta. Seuraavaksi hypytän sitä ilman sitä esteen takana tulevaa pysähdystä,laitan kunnon palkan esteen toiselle puolen sinne vähän pidemmälle ja vapautan sen kun on hypännyt.

Seuraamiset tosiaan meni hyvin, tehtiin pitkääkin pätkää, kulmat kumpaakin suuntaan, yksi täyskäännös ja juoksua ja hidasta kävelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti