maanantai 5. toukokuuta 2014

Tyypit fysioterapiassa

Käytiin tänään kummankin kanssa fyssarilla. Iivan kontrollikäynti ja Adyn ensikäynti, halusin viedä Adyn kun se piehtaroi niin paljon. Olin toivonut että se piehtaroi vain huvikseen tai irtokarvojen takia eikä jumien tai kipujen, koska mitään muita oireita sillä ei ole, se liikkuu hyvin pitkällä rennolla askeleella, ei onnu tai ole epäpuhdas, se liikuu ihan mielellään kaikissa askellajeissa ja kaikissa tempoissa jne.. Mutta kyllä se vaan aristi melkein koko selkäänsä, jumeja jumien perään ja rankakin tuntui jäykältä.. Iiva aristi selkäänsä vain yhdestä vai kahdesta kohdasta tosi kovaa painettaessa. Sen oikea reisi oli vähän jäykkä, täytyy ruveta taas venyttelemään, siitä pitäisi tehdä ihan tapa, eikä vaan venytellä kuuriluontoisesti..

Huomasin että kumpikin värisyttää ihoa kun fyssari käsitteli tai painoi kipeää kohtaa, kumpikin heittäytyi selälleen, Ady käänsi jalat fyssaria kohti ja työnsi tai potki jaloilla fyssaria, Iiva sai vaan ihan hulluja piehtaroimis kohtauksia, kumpikin heilautti päätään käsittelevää kättä kohti, Iiva huomattavasti hitaammin kun Ady. Molemmat myös yrittävät joka välissä "hämätä" fyssaria, Ady kieppui ja tunki syliin ja yritti nuolla hullun lailla, Iiva parkkeerasi suoraan eteen ja työnsi päätään "käsiteltäväksi". Ady rauhoittui paljon paremmin rauhoitushyssyttelyyn kun Iiva johon ssssssssschysssschyttelyt ei vaikuta mitenkään.

Pitäisi viedä molemmat röntgeniin, Iiva hammasrötgeniin ja Ady luustokuviin, haluan ainakin selän kuvatuttaa ja mitä nyt ortopedi sitten ehdottaakaan. Kumpaakaan ei tule tapahtumaan tässä kuussa ellei jompikumpi rupea oireilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti