perjantai 2. toukokuuta 2014

Hakutreenit Sondbyssä

Vappupäivä vietettiin hakutreeneissä Sondbyssä, aina niin luotettava Foreca oli onneksi tällä(kin) kertaa väärässä ja sateen sijasta olikin pelkkää tuulta, sitä sitten ihan kunnolla.

Ady aloitti hakemalla hurjalla vauhdilla 2 maalimiestä, siinä ei kauaa mennyt, Ady oli taas ikionnellinen, tyytyväisyys oikein paistoi siitä.

Iiva sai odottaa vuoroaan jonkin aikaa. Jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin eli suorien pistojen harjoittelemiseen. Yhteensä Iivalla oli 5 maalimiestä joista 4 ensimmäistä haamuina, yhdellekään maalimiehelle Iiva ei juossut suoraan, parilla mutkitteli vähemmän ja parilla enemmän, viimeinen maalimies oli valmiina piilossa, lähetin sen huonosti ja Iiva meni ihan vinoon, mutkitteli hetken ja palasi, rauhoitin tilanteen, sitten kyselin pari kertaa että "missä ukko on" ja kun tuntui hyvältä niin lähetin sen. Iiva ei tapansa mukaisesti juossut täysillä, mutta laukkasi kuitenkin reippaasti, meni suoraan!, siis ihan suoraan! ja löysi maalimiehen suoran piston pästä. Aikasta hyvä lopetus treenille.

Seuraavalla kerralla jatketaan varmaan näitä suoria pistoja, mutta sen lisäksi ryhmänohjaaja haluaisi Iivalle enemmän asennetta, tahtoa ja röyhkeyttä maalimiehellä. Saas nähdä miten se asenne ja röyhkeys kaivetaan tuosta esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti