sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kotitreenejä

Olin suunnitellut että pidettäisiin kunnon tauko treeneistä koerupeaman jälkeen, mutta en minä sitten malttanut.. Tein kuitenkin kompromissin, ei olla treenattu kentillä vaan lähinnä olohuoneessa ja eteisessä. Saatiin Marjaanalta ohjeet miten lähteä rakentamaan kaukoja, luoksetulon stoppia, noutoa ja avoimenluokan hyppyä.. Seuraaminenkin tarvitsisi vähän korjaussarjaa koesuoritusten jälkeen.. Näistä ollaan nyt sit harjoiteltu lähinnä kaukoja ja ne onkin mennyt todella hyvin. Jonkinverran myös noudon alkeita. Meillä on nouto ihan ok mutta koska se eteenistuminen on meillä niin epävarmaa niin en ole sentakia tehnyt noutoa hirveästi.. Nyt tehdään pelkkää ottoa ja luovuttamista.

Olin odottanut että Iivan juoksut alkaisivat mutta ne antavat nyt odottaa itseään, päätin että siirrän nuo kotona harjoitellut jutut treenikentälle ja treenaan ihan normaalisti nyt kunnes ne juoksut alkavat. Eilen käytiin tuossa lähikentällä aamuvarhain. Videoin kaukoharjoitukset ja luoksetulon stopin. Tein myös ihan vähän pieniä pätkiä seuraamista. Ensi kerralla jatkan seuraamisen korjaamista ja niitä kamalia eteenistumisia..

Tässä ensimmäisessä videossa on niitä kaukoja. Ollaan nyt saatu maltti, aika ja välimatka hyväksi, alussa Iiva hätäili vaihtojen kanssa ja teki niitä oman mielensä mukaan, syynä vääränlainen harjoitus. Nyt näyttää lupaavalle.


Tässä luoksetulon stoppi, tämä meillä on ollut valmiina jo pitkään, tullut sen nakinheittämisleikin mukana vähän kuin ilmaiseksi.


Näiden juttujen lisäksi ollaan harjoiteltu peruuttamista, jalkojen nostamista ja syviä lihaksia etujalat laatikon päällä (istu-seiso), kivaa tehdä uusia juttuja, niitä alokasluokan liikkeitä hinkattiin  niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti