lauantai 14. heinäkuuta 2012

Hakutreenit

Tänään oli taas hakutreenit. Edelliset oli viime maanantaina, unohdinkin niistä mainita. Iivalla tehtiin silloin sitä samaa, eli tuotiin alueelle jossa 3 maalimiestä oli piilossa ja katsottiin miten se reagoi ja lähteekö "käyntiin". Ne treenit menivät ihan ok, pieniä apuja se tarvitsi ja vähän taisi maalimiehelle meno jännittää. Adyllä tehtiin helpot "juokse kiinni ja saat purkillisen nakkeja" -treenit.

Iivalla oli tänään hyvä päivä, jatkettiin samalla treenillä kun edellisilläkin kerroilla mutta nyt Iiva tajusi mitä se oli tekemässä. Yritin kantaa sitä alueelle, Iiva rimpuili, oli ilmeisesti sitä mieltä että hän hoitaa siirtymisen huomattavasti nopeammin kuin minä. Laskettuani Iivan maahan emme kerenneet edes tajuta että Iiva oli jo ihan kärryillä, se nosti nenän pystyyn ja pisti isompaa vaihdetta silmään. Olin juuri näyttämässä miten kamerallani saa otettua videofilmiä kun Iiva porhalsi ensimmäisen maalimiehen luo. Lihapullat huitaistiin naamariin ja ja kun maalimies nousi ylös niin Iiva suuntasi taas nenä pystyssä laukaten seuraavalle. 3 maalimiestä ja treenit kestivät alle 2 minuuttia. Niin, ja filminpätkää odottaville voin kertoa että poistin sen vahingossa.. :( Aaaaaaaaaargh!! Kerkesin katsoa sen kertaalleen siellä metsässä, Iivan liikkumista maalimieheltä toiselle ei näkynyt (vauhdin ja puiden takia, kamera ei kerennyt mukaan) mutta maalimiehellä olemiset näkyivät hyvin. Pakko ottaa seuraavissa treeneissä uusi videopätkä että saatte nähdä kuinka iloinen häntä Iivalla on. Se heiluu edestakaisin sivulta sivulle, ylös-alas ja ympyrää.

"Laske alas!! Tahtoo juosta itse"

Adyllä tehtiin myös samaa treeniä kun aikaisemminkin, paitsi etten lähettänyt sitä heti 1. maalimiehelle vaan käytiin parkkiksella kääntymässä. Oikealle Ady teki suoria pistoja, vasemmalle ei. Se lähti suoraan mutta vähän ennen kuin olisi törmännyt maalimieheen kääntyi vasemmalle jonka jälkeen se juoksi pitkinpoikin metsää kierrelen ja kaarrellen etsien maalimiestä. Molemmat maalimiehet huomauttivat myös että Ady ei malta lähteä pois purkiltaan kun herkut on syöty vaikka huutelen sitä, se kuulemma yrittää lähteä mutta ei kuitenkaan pysty jättämään purkkia.. Alla taas piirustus Adyn koukeroista ja treenin jälkeisestä läähätyksestä..

Ja sitten muutama valokuva Adystä..

J halusi ottaa Adyn kantoon, Adyn ilme kertoo mielipiteen tähän kantohommaan.


Luoksetulot maalimieheltä minun luokse menivät tänään oikein hyvinJa sitten vielä kuva Iivasta, Iiva leikkii Lillin kanssa, Lilli on jo kadonnut auton alle, Iiva menee perässä.

Ei muuten mahdu enää kohta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti