tiistai 17. heinäkuuta 2012

Iivan kanssa kasvattajan luona

Ajettiin Iivan kanssa viime sunnuntaina Jäniksenlinnaan. Kierrettiin läheisellä sorakuopalla Iivan ja Iivan äidin Sannin kanssa. Harjoiteltiin myös ensimmäistä kertaa seisomista, Iiva yllätti keskittymiskyvyllään ja maltillaan, en olisi ikinä uskonut että se jaksaa, malttaa ja tajuaa seistä paikallaan niin hyvin/kauan. Alla muutama kuva sunnuntailta, seisomakuvat ei läpäissyt seulaa mutta muutama muu kuva kyllä. Kuvat: Johanna Kuru.

Sanni ja Iiva


Iiva vakavana

Iiva nättinä


Meidän ollessa Jäniksenlinnassa Ady odotteli kotona luun kanssa. Ja koska luut saa aikaan Adyllä valtavan (siis VALTAVAN) kakkaamistarpeen niin maanantaina kotiintullessa olohuoneen lattialla odotti yksi suurimmista pökäleistä ever.

Minun jalka on kokoa 39..


Meidän äiti kävi hakemassa koirat tänään mummolaan koska päivystän, pääsin tosin aikaisin kotiin joten hain ne jo joskus ennen kello 19. Iiva oli joutunut kahdesti jäähylle kun oli riehunut niin paljon :) Koirat olivat saaneet makkaraa, mansikkajäätelöä ja muita herkkuja. Tällä viikolla päivystän vielä torstainkin ja perjantaina lähdetään heti töiden jälkeen työkavereiden kanssa katsomaan Peter Pan Suomenlinnaan niin koirat saavat viettää torstaista lauantaiaamuun mummolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti