maanantai 22. lokakuuta 2012

Kolmen päivän kuulumiset kuvin

Ensimmäisenä Lauran ottamia kuvia lauantailta, Iiva ja Hertta olivat leikkineet sisällä, käyneet kumpikin vuorotellen jäähyllä, käyneet moikkaamassa Lauran vanhempia ja leikkineet 1½ tuntia koirapuistossa rottweiler pennun ja terrierin kanssa. Lisäksi käytiin vielä siellä Veikkolan metsässä.

Suununtaina suunnattiin Espooseen Oittaalle raunioille. Molemmilla koirilla on ollut nyt kuukauden tauko. Iiva meni hyvin, käytti nenäänsä. Ady teki myös oikein hyvän treenin vaikka kolmas maalimies olikin tosi vaikeassa, paikallistettiin varmaan yli 20 minuuttia.

Osa raunioradastaHaasteellinen tehtävä, Adyn kolmas maalimies oli tuossa lähimmässä kaivonrengastornissa mutta hajut menivät tuonne kauimpaan
Ady hyppi kannen päälle useita kertoja ilmaisemaan

Ady kiipesi myös nuo jyrkät portaat useamman kerran ylös ja alas

Katse on oikeaan suuntaan mutta se ei ilmaissut, haju ei tullut sieltä

Täällä haisi voimakkaasti, mutta ei me oikein haluttu hyväksyä tyhjää piiloa vaikka se haisikin

Välillä taas korkeimman tornin päällä


Oikea mesta

Vihdoinkin

Tänään aurinko on paistanut!! Se on mainitsemisen arvoinen asia. On ollut niin harmaata ja kosteaa. Tuossa meidän kodin vieressä on sänkkäri jolla käytän koirat päivittäin, tänään otin kameran mukaan kun tosiaan oli sitä valoakin. Kuvia tuli paljon ja kerrankin niitä onnistuneitakin oli rutkasti. Tässä nyt osa kuvista:Tuolla vaaleankeltaisessa rumassa talossa me asutaan, ei pitkä matka "leikkikentälle"

Ady vessajonossa

Hih


Ihmettelin kun katsoin tätä kuvaa että mitä ihmettä se touhuaa..

..se valmistautui ilmeisesti tähän :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti