tiistai 16. lokakuuta 2012

Syysmyrsky

Iiva täytti tänään ½ vuotta. Kun ei nakkikakkua herunnut veti sitten kepinpuolikkaan lenkillä ja näinhän siinä TAAS kävi..

Keppioksennus, sisältää myös muutaman juustonpalasen..

Lähdettiin heti kun tulin töistä kotiin Kråköön urheilukentälle harjoittelemaan kaaviota. Ihan kuten arvelin Ady oli intoa täynnä, se raukka ei ole nähnytkään lihapullia yli kolmeen viikkoon.. Harjoitus meni hyvin, paitsi että täyskäännökset on ihan ala-arvoisia ja esim henkilöryhmässä täytyy muistaa etten tee liian tiukkoja mutkia koska silloin Ady pysäyttelee, ja muutamia muitakin juttuja ;). Paikallaanmakuu taitaa kyllä olla Adyn bravuuri, nyt seisoskelin selkä Adyyn päin kauan, laskin kaavion askeleet läpi että osuisin edes jotenkin oikeaan sen ajan kanssa mitä sitten kokeessa maataan paikallaan. Ady loikoili ihan rauhassa. Perjantaina tehdään vähän temppuja, vahvistan vielä kontaktia ja sitä että tulisi luoksetulossa eteen eikä suoraan sivulle. Olispa se tuomari suopea.. ;)

Huomasin kun lähdettiin pois kentältä että merellä tuulee ihan hulluna. Soitin heti Suskille ja kysyin että lähtiskö se mukaan Emäsaloon katsomaan aaltoja ja valokuvaamaan vaikka Iivalla onkin vielä 2 päivää karanteenia jäljellä. Toivolla oli kuulemma ollut k-a-m-a-l-a ikävä tyttöjä ja niin lähdettiinkin sitten samoin tein ajelemaan Emäsaloon päin. Siellä tosiaan tuuli ihan hulluna, meri pauhasi ja aallot oli mielettömiä, siellä oli sellaisia "pyöröaaltoja" ja monta metriä korkeita pärskeitä kun aalto törmäsi kiveen. Valo ei riittänyt ja kuvaaminen oli haastavaa mutta muutama ihan ok kuva saatiin. Adyä on helppo kuvata, senkun pyytää kivelle istumaan niin se nököttää siinä kunnes sen vapauttaa. Iiva taas hyppii mielellään kiville mutta eihän se pysy paikallaan kun 2 sekuntia kerrallaan, ihan mahdotonta saada siitä yhtään kunnollista kuvaa, Toivokin sähelsi ja touhotti niin siitäkään ei saanut kunnollisia kuvia.

Iiva 6kk

Tyypit touhuaa, taustalla näkyy aaltoja..

Iivan vasen suora

Ady posettaa, "...pitää olla pikkasen pläski pläski... ...pitää olla matzkuu matzkuu matzkuu... ...paksu... ...tukeva... ...jos sä oot liian laiha niin sua paleltaa aina jos et sä mitää paina vie tuuli sut mukanaa aina..." Jukkapojan pläski vaan sopi niin hyvin että oli pakko vähän lainata osia.Iiva kivikossa kaislikossa, takana taas hienoja pärskeitä..

Ady posettaa toisella kivellä
Tuusulalaiset löysi kepin..


..ja Lohjalaisella näyttäisi huumori loppuvan :)

Ja missäköhän se Suski ja juustopala on?? :)Suskin ottama kuva Adystä posettamasa kivellä

Ady, Toivo ja villi meri. (Suskin ottama kuva)

Kotona täyttelin eilisistä jämistä tortilloja iltapalaksi, Ady kerjäsi yksin siinä vieressä kun Iiva oli mennyt aitaukseen syömään iltaruokaansa ja portti oli mennyt kiinni. Tarjosin sille kurkkua ja se söi sen, yleensä Ady ei syö kurkkua ellei joku toinen koira ole vieressä mutta nyt se jostain syystä söi, kokeilin myös salaatinlehteä ja sekin upposi. Adyhän ei salaatinlehtiä syö, olen joskus antanut sille voileivän jossa on ollut salaatinlehti niin se on sylkenyt sen pois, nuollut voit päältä ja jättänyt lattialle :D No, vahinkoja sattuu, paremmissakin piireissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti