maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikonloppu kehää kiertäen

Lauantaina käytin täällä Porvoossa harjoittelemasa mätsäreissä. Ensimmäinen kierros meni poukkoillen ja juoksemiset loikkien, kehä oli pieni ja unohdin lihapullat toiseen käteen niin Iiva loikki takaperin siinä mun edessä :) Saatiin punainen nauha. Toisella kierroksella esiintyminen meni huomattavasti paremmin, ei päästy jatkoon.

Harjoiteltiin kovasti sitä ettei muiden koirien luokse mennä. Ainakin saatiin toistoja.

Lauantaina lähdettiin Lahden pentunäyttelyihin. Ensimäiseksi täytyy mainita kuinka helppo Iiva oli, se ei hermoillut mitään ja Adyyn verrattuna se ei kytännyt yhtän mitään, ei kyykkinyt, ei kyttäillyt, ei luiminut. Iiva vain oli, ihan kuin kotonaan. Istuttiin siinä kehänlaidalla kun odoteltiin vuoroamme, istuin tuolilla ja Iiva istui edessä jalkojen välissä ja seurasi pinserinpoikasia, edellispäivän harjoittelu oli kyllä jossain määrin auttanut koska Iiva ei yrittänyt läheskään yhtäpaljon muiden koirien luokse.

Kehässä Iiva esiintyi mielestäni hyvin, tai siis samalla lailla kun mitä ollaan kotona harjoiteltu. Iiva seisoi kun piti seistä ja juoksi kun piti juosta. Olen siis todella tyytyväinen vaikka ei pärjätty. Saatiin harjoittelua sekä kehässä olemiseen että siinä ettei kytkettynä mennä muiden koirien luokse.

Arvostelu:

Hyväkäytöksinen, vielä melko ilmavalta vaikuttava pentu. Pää on vielä kapea, samoin purenta. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Rungon pituus sopiva ja liikkeet vapaat.

Tuomari Rainer Vuorinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti