maanantai 15. lokakuuta 2012

Piiiiitkästä aikaa kuulumisia

Täällä ei ole tapahtunut oikeen mitään. Iiva lopetti yskimisen melkein 2 viikkoa sitten ja hiljalleen ollaan aloitettu lenkit, nyt ollaan taas päästy jo muutamana päivänä reilun tunnin lenkeille. Ihanaa. Ostin tytöille silloin sitä vaellusta ajtelen Hurtan Y-valjaat ja olenkin nyt käyttänyt niitä ahkerasti. Niissä on ihan huippuhyvät heijastimet. Tai no, itseasiassa ostin niiden valjaiden lisäksi myös pannat ja taluttimet, molemmille samanlaiset, sellaiset vadelmanvärisen. Itselleni ostin otsalampun kun edellinen oli aika surkea. Ei tee yhtään tiukkaa pimeissä metsissä ja maanteillä kun näkee ja näkyy.

Ollaan ruokakuppitreenailtu.. Iivan kanssa makuullemenemistä, vaihtelevin ajoin, välillä se saa "olehyvän" välittömästi kun kyynärät osuu maahan ja välillä joutuu odottelemaan. Iiva tekee samaa mitä Ady maahanmenossa, eli jää puolitiehen.. Se ei aina mene suoraan maahan vaan kokeilee että riittäisiköhän jos vaan vähän kumartaisi. Täytyy ola tarkkana ettei palkkaa väärästä liikkeestä. Adyn kanssa ollaan vahvistettu katsekontaktia "perusasennossa". Alussa Ady ei kyennyt tulemaan edes sivulle kun ruokakuppi oli maassa, se ei pystynyt kääntämään kupille selkäänsä. Siinä taisi mennä 3 vai 4 päivää ennen kun sain sen jotenkuten sivulle. Tänään on molemmat ruokintakerrat mennyt hyvin, se on malttanut katsoa minua pidempään ja sivullekin se tulee heti. Lauantaina olisi se BH-koe.. Taitaa mennä ihan persiilleen ellei tämä taktiikkani toimi. Taktiikka on että en harjoittele tottista tai mitään muutakaan ihan hirveesti koska Ady on miljoona kertaa "parempi" kun se on ollut lomalla, se on ihan piukassa aina treenitauon jälkeen. Ajattelin huomenna tehdä kaavion kertaalleen läpi ja perjantaina kun on hallivuoro niin teen muutaman kerran temput ja lauantaina sitten herran haltuun. Halleluuuujaaaaaaaa! Rupee kyllä vähän jänskättämään, tai itseasiassa aika paljon. Ainoa toivo saada se läpi on tosiaan se että Ady on intopiukassa mitä se yleensä on kun on muutaman viikon ollut tekemättä mitään. Toivottavasti huominen ja perjantain treeni ei lannista sitä. Täytyy pitää molemmat treenit ihan lyhyenä.

Ja sit mua jännittää se ilmoittautuminen, en osaa lausua Adyn virallista nimeä oikein, yritän naama punaisena sönkätä jotain tassuapplodeista, kääk!! Ja että sekoan askelten laskemisessa. Hoen itselleni jatkuvasti "perusasento-50- täyskäännös-10-10-10 ja takaisin tolpalle- käännös oikealle-15-käännös oikealle-15-täyskäännös-7-seis-7- ja suunta kohti henkilöryhmää. Muista pysähtyä!! PYSÄHTYÄ!! Henkilöryhmästä ulos, koira irti, takaisin henkilöryhmän, ja muista pysähtyä!! PYSÄHTYÄ!! Tolpalle perusasentoon-12-istu-15-takaisin-12-maahan-30-luoksetulo. Entä jos joku jänis juoksee kentän poikki paikallaanmakuussa.. Paniikki iskee!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti