torstai 14. maaliskuuta 2013

Back in business!

Iiva juoksut loppuivat 1½ viikkoa sitten. Oltiin jo viime sunnuntaina menossa treeneihin mutta sitten muistin sen pulkkailujutun.. Mutta tänään! Tänään päästiin treeneihin, ihanaa!

Ensin oli Iivan vuoro, Ady tärisi autossa innosta ja Iiva oli ihan ikionnellinen ja aikamoisen innoissaan saapuessaan pelipaikalle. Hyvin se kuitenkin keskittyi lähetyksissä, sähläys, hyppiminen ja tempoilu jäi sisääntuloon. Iivalle laitettiin 2 suht helppoa valmista maalimiestä jotka löysi aika nopeasti. Kolmas maalimies laitettiin piiloon sellaisen pöydän taakse, muut ryhmäläiset seisoivat samassa tilassa, tarkoitus oli että en lähettäisi Iivaa etsimään vaan että seisoskeltaisiin muina miehinä ja juteltaisiin ja Iivan pitäisi itse huomata että yksi hajunlähde puuttuu. No, Iiva oli niin täpinöissään ja ihan työmoodissa ja nenä auki niin se meni heti ja löysi maalimiehen, hyvä niin.

Adylle laitettiin myös 3 maalimiestä, ensimmäinen normaaliin piiloon, toinen niitten kierreportaitten yläpäähän ja kolmas taas piiloon. Ne portaat meni taas tosi hyvin, sekä ylös että alas. Iivan kanssa pitäisi taas harjoitella niitä, sen kanssa olen harjoitellut noita vaikeita ritiläkierreportaita paljon vähemmän kuin Adyn kanssa, sekin kyllä menee ne, mutta epävarmemmin.

Treenien jälkeen mentiin vielä Suskin ja Toivon kanssa koirapuistoon, koirat juoksi, paini ja peuhasi. Toivo ei reagoinut Iivaan mitenkään normaalista poikkeavalla tavalla, eli se tuskin enää haisee juoksuiselle. Hyvä niin, niin päästään lauantaina tottiskurssille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti