sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kerrassaan omituista

Kokeiltiin Adylle laittaa 2 maalimestä vierekkäisiin piiloihin. Kummatkin maalimiehet oli esteen takana, toinen oven ja seinämän ja toinen laatikoston ja matalaln seinämän takana. kummastakin haju pääsi kuitenkin vapaasti tulemaan. Ajattelin että vierekkäiset piilot saattaisivat hämmentää Adyä mutta se mitä Ady teki oli täysin odottamatonta. Ady ilmaisi oven takana olevan maalimiehen suht nopeasti ja lähetin sen suoraan siltä piilolta etsimään seuraavaa, en käyttänyt kädellä ohjaamista vain kehotin pelkästään äänellä etsimään. Ady lähtikin reippaasti jatkamaan hommia, aika pian se näytti siltä että se rupesi työstämään ja tarkentamaan hajua, se meni paristi piilon ohi reagoimatta siihen sen kummemmin. Sitten se tarkensi hajun lähdettä niin että se työnsi nenänsä sen matalan seinämän yli piilon puolelle mutta jättikin ilmaisemasta, se vaan jatkoi hommia, olin ihan että mitä vit.. No, se tuli aika pian uudestaan, teki saman jutun eikä vieläkään nostanut maalimiestä. Silloin päätin lopettaa leikin, otin Adyn kiinni, pysin maalimiestä nousemaan, kiinnittämään Adyn huomion, heiluttelemaan purkkia ja vähän "kiusaamaan " Adyä, ja sitten autoon. Pari koiraa väliin ja sitten jatkettaisiin. Maalimies kertoi että Ady oli käynyt työntämässä nenäänsä piiloon jo ennen kuin oli ilmaissut ensimmäisen maalimiehen..

Se maalimies jota Ady ei nostanut on uusi meidän ryhmässä, mutta jotenkin minun on vaikea uskoa että Ady enää reagoisi uusiin maalimiehiin, ollaan ihan lähiaikoina ennen treenitaukoa treenattu vieraassa ryhmässä ja pitkin viime vuotta käyty vierailemassa muissa ryhmissä jne. Ei Ady ole pitkään pitkään aikaan reagoinut uusiin maalimiehiin. Toinen mitä mietin on että onko nuo vierekkäiset piilot tosiaan hämmentänyt sen noin. Piilo oli helppo, oltiin käytetty sitä samaa meidän ryhmän pikkupennuille jotka löysivät maalimiehet ihan helposti, tosin siinä ei tietenkään silloin ollut edessä sitä matalaa seinämää..

Kun otin Adyn uudestaan etsimään niin laitettiin sama maalimies samaan piiloon, se meni sinne huoneeseen mutta oli käynyt kertaalleen piilolla ennen kuin sitten palasi ja ilmaisi. Kerrassaan omituista. Sitten loppuun vielä yksi helppo maalimies.

Jäi kyllä vähän omituinen fiilis. En ikimaailmassa olisi uskonut että Ady jättää maalimiehen joka on noin helpossa piilossa. Täytyy ensi kerralla taas kokeilla samantyylistä harjoitusta, toisilla maalimiehillä ja laittaa tämänpäiväinen ihan helppoon piiloon, jos silleen näkisi että oliko Adyllä vain "huono päivä", oliko tehtävä vaikea vai kuvitteleeko se että se voi valita ketä se etsii.

Piilojen välissä oli ehkä 3 metriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti