torstai 21. maaliskuuta 2013

Haukkuharjoituksia, rappusia ja uimista

Eilen treeneissä harjoiteltiin Iivan kanssa haukkumista ja portaita. Ensin minä pyysin siltä muutaman kerran haukkua, sitten Milla ja Anna-Mari. Se haukkui ihan hyvin, palkattiin aina joka haukusta. Keskittyminen sillä herpaantuu helposti ja lähtee huitelemaan :) Iiva oli tosi ihmeissään kun ei pässyt yhtään etsimishommiin. Harjoiteltiin myös niitä ritiläkierreportaita, Iivan kanssa ei olla nyt pitään aikaan tehty niitä mutta hyvin se niistä selvisi.

Adyn kanssa tehtiin taas harjoitus jossa oli maalimiehet lähekkäin. Tällä kertaa Ady onnistui hienosti. Kolmanneksi maalimieheksi laitettiin Riina joka viimekerralla ei meinannut millään nousta, nyt laitettiin superhelppoon piilon, Ady löysikin helposti, mutta ei heti ilmaissut, odotti muutaman sekunnin ennen kun rupesi haukkumaan..

Lopusi otettiin taas Iiva haukkumaan.

Tänään mentiin Suskin ja Toipparin kanssa Hyvinkäälle uimaan. Ei oltu varattu uittajaa koska Ady ja Toivo ei tarvitse ja ajattelin että saan Iivan menemään muiden perässä. Iiva oli ihan pirusti eri mieltä!! Ihan hintsusti jouduin sitä pakottamaan ne ekat 2 kertaa altaaseen, sitten sen jälkeen homma helpottui tosi paljon. Pidin sen kyllä kytkettynä koko ajan mutta se meni ihan vapaaehtoisesti altaaseen. Ady lintsasi muutaman suoran mutta sekin ui kyllänormaalia enemmän. Ady ui ilman liivejä koko ajan ja Iiva ui liivien kanssa. Vitsi kun saisi aikaiseksi ja viitsisi maksaa uimareissun vaikka jokatoinen viikko.. Se tekisi varmasti tosi hyvää koirien lihaksille käydä uiskentelemassa säännölliesti.

Toisenlaista allasjumppaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti