perjantai 24. toukokuuta 2013

Peko tottista

Eilen oli minun ja Iivan ensimmäinen peko tottis. Adyn kanssa olen tehnyt jonkiverran telineitä mutta Iivan kanssa ei olla kertaakaan käyty harjoittelemassa niitä. Harjoiteltiin ensin merkille menemistä, apuohjaaja piti Iivaa kun kävin laittamassa merkin taakse targetille palkan, sanoin siellämerkillä "merkki" näyttäen tötsää, ja palasin Iivan luo. Sanoin Iivalle "merkki" ja se juoksi merkille, söi herkut ja palasi takaisin luokseni. Jossain vaiheessa pitäisi saada se jäämään sinne merkille seisomaan. Ja sitten jatkaa tehtävää liittämällä pöydät mukaan. Mutta ensin pitää saada tuo merkille meneminen varmaksi.
  Tämän jälkeen harjoiteltiin liikkuvaa lankkua. Koiran pitää(ellen nyt väärin muista) perusasennosta hypätä lankulle, pysähtyä, ja sitten kulkea ohjaajan vieressä loppuun asti ja hypätä alas. Iiva ei reagoinut heiluvaan alustaan, (hyvä!), ja Iiva suoriutuikin ihan hyvin tehtävästä, minulla on keskittymisvaikeus, en keskity, käskyt jää pois tai tulee väärässä kohtaa ym. Eli kunhan saan itseni kerättyä kasaan niin uskon että tuo menee oikein hyvin. Täytyy myös olla päästämättä Iivaa suorittamaan noita ilman käskyjä, nyt se karkaili luotani ja hyppi lankulle ilman lupaa ja juoksi putkeen ym sellaista, Iivamaista.. ;)


Laitan muutaman kuvan Adystä toissakesältä telineiltä.

Ady hyppää pöydälle
Ady pöydällä


Adyn lemppariteline, tikapuut. Näitä harjoiteltiin pitkään ja hartaasti, siihen tarvittiin 3 ihmistä ja lukemattomia toistoja. Ady ei handlannut takajalkojaan ollenkaan, mutta kuulkaa sitä nakkia tuli, ja tuli, ja tuli, ja nykyään Ady karkailee tikkaille, ja tottistelun jälkeen kun sen vapauttaa se juoksee täysillä tikkaille.


Tikkailta alasnosto

Liikkuva lankku, tätä me siis eilen harjoiteltiin Iivan kanssa


KeinuA-este, ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti