tiistai 7. toukokuuta 2013

Ppk:n kevätleiri

Viime viikonloppu vietettiin Haminan Lintukodossa, Kotkan raunioradalla ja Haminan raunioradalla. Tuttujakin oli mukana, kämppiksenä toimi Lilli ja viereisessä huoneessa majailivat bc Hertta ja riisenipoika Ramo.

Lauantaina mentiin Kotkaan raunioille. Iiva oli mielestäni normaalia väsyneempi jo hetki alussa mutta ensimmäisellä kierroksella se jaksoi hyvin, piilot olivat toki helppoja. Toisella kierroksella Iiva jaksoi hyvin pari ensimmäistä maalimiestä ja oikeastaan vielä kolmannenkin mutta sen jälkeen se oli väsynyt. Lähetin kuitenkin vielä etsimään neljättä maalimiestä, se oli toiveesta laitettu sellaiseen piiloon että Iivan piti mennä sellaisen tiiliskivikasan yli, halusin nähdä reagoiko se. Iiva oli kuitenkin jo liian väsynyt, se hakeutui viereiseen metsään eikä enää etsinyt, katselin hetken touhua jonka jälkeen pyysin luokse, mentiin yhdessä kasan päälle ja siitä Iiva sitten löysikin maalimiehen.





Leiripaikassa ulkoilutettiin koiria lammen ympärillä, juoruiltiin ja istuttiin leirinuotiolla. Lillillä oli vaikeuksia päättää misä se nukkuisi, se kokeili, omaa petiänsä, Iivan petiä, molempien kevythäkkejä, Anna-Marin sänkyä ja mun naamaa. kaikki muut oli ihan hyväksyttäviä vaihtoehtoja paitsi tuo viimeinen :D Iiva nautiskeli sängyn alla, se mahtui sinne ilman änkeämistä, toisin kun täällä kotona..

Iiva Lintukodon lammenrannalla

Ystävykset Iiva ja Lilli

Sunnuntaina treenattiin Haminan raunioradalla. Olen käynyt siellä kerran aikaisemminkin Adyn ollessa vielä aika juniori. Meillä oli sunnuntaina myös eri kouluttaja. Kouluttaja oli hauska, kiva ja oikein hyvä muutenkin. Rauniot olivat kivoja, Iiva oli virkeä, energinen ja innoissaan muttei liian villi.



Iiva paikallistaa ensimmäistä maalimiestä, lähti muutaman kerran pois mutta palasi aina takaisin. Tämäntyyppiset piilot on Iivalle vaikeita. Haju tulee vahvasti mutta maalimieheen ei saa näköyhteyttä ja Iiva ei pääse piiloon.

Avitettiin nostamalla maalimiestä vähän näkyville, Iiva pyöri ympärillä jonkin aikaa, se ei käyttänyt silmiään ollenkaan. Kouluttaja sanoi että Iiva tekee työtä vain nenällään, joka on hyvä asia, ja että tuollaiset vaikeudet ongelmanratkaisussa voi laittaa kokemattomuuden piikkiin.


Iiva liikkui hyvin kaikilla alustoilla, ei arastellut mitään




Vähän oli ahdasta päästä tuolta pois


Toisella kierroksella oli vain 1 maalimies joka oli upotettu kaivoon, voimakas tuuli vei hajua vähän matkan päässä sijeitsevien konttien seinille mutta kun Iiva paikallisti hajunlähteen se ratkaisi ongelman suht nopeasti. Ehkä sillä oli muistissa edelliseltä kierrokselta miten tehtävä ratkaistaan?

Ady vietti pitkän viikonlopun Ellun, Maxin ja Frodon kanssa. Kaupunkikävelyjä ja juoksulenkkejä Töölössä, Seurasaaressa, meren rannalla ja kuntopoluilla täällä Porvoossa. Kaikki oli mennyt hyvin, Ady ei ollut tuhonnut ainoatakaan korkokenkää, huonekalua tai muuta esinettä. Oli syönyt kaikki Frodon ylijäämäluut, omat luunsa ja makupalat. Leikkinyt ja heitellyt Frodon leluja ja nukkunut Frodon sohvalla. Ady ei ollut säikkynyt ulkona vaikka parina päivänä oli ollut kova tuuli ja se oli käyttäytynyt muutenkin mallikkaasti.

Vähänkö oli ihanaa päästä kotiin, saada molemmat tytsyt viekkuun ja painua päikkäreille omaan leveään ja pehmeään sänkyyn. Borta bra men hemma bäst!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti