sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rakennusetsintää bullmastiffien tapaan

Eilen kokoontui joukko bullmastiffeja ihmisineen rakennusetsinnän merkeissä.

Hannu ensikertalainen oli mukana.
Toivo oli mukana


Uusi tuttavuus Lyyli oli mukana, ja saman talouden Bertta, siitä ei vaan ole kuvia..Adyn pentueveli Taisto oli myös mukana.
Ranskisvauva Alma oli syliteltävänä ja käytöstapoja opimassa. Alma osaa juoda vishyä mukista ja syödä pastasalaattia haarukalla. Alma kuuluu Minnan ja Taiston talouteen.Ja sitten omiin! Adylle laitettiin 4 maalimiestä, yläpiiloja ja umppareita. Ady on treenannut tosi vähän nyt kun vaihdettiin ryhmää jossa saa treenata vain yhden koiran.. Ruosteisuus näkyi, mutta into oli ennallaan. Ady rakastaa etsimistä!


Ady oli ihan puhki kierroksensa jälkeen, onnellinen mutta väsynyt.

Iivalle laitettiin 4 maalimiestä suht helppoihin piiloihin ettei ilmaisun kanssa tulisi ongelmia. Iiva löysi hyvin ja ilmaisutkin olivat hyviä. Toisella kierroksella laitettiin Iivalle 2 maalimiestä, yksi helppo ja toinen yläpiilo. Iiva teki hyvän ilmaisun myös yläpiilolla, toki se tarvitsee kannustusta, mutta nyt se ei lähtenyt pois, vaan oli kokoajan innostunut ja kiinnostunut ja haukkui maalimiestä.


Loppupalkka, pallon sisään tungettua kuivattua mahaa ja muuta sisäelintä, tällä kertaa poron maksaa


Toisen kierroksen eka


Odottelua

Löytö

Ilmaisu

Palkka

Otin myös videokuvaa Iivasta maalimiehellä, Iivan häntä on ehkä maailman iloisin!


Treenien jälkeen kävin päästämässä Lillin, Tarmon ja Irma irlanninterrierin pihalle. Aikamoista haipakkaa ne riisenit vetää. Tuotakesti varmaan 10 minuuttia yhtäjaksoisesti, Lilli kärjessä, Tarmo perässä, Iiva ja Irma yritti välillä pysyä perässä.. Elämää on ihanaa!


Illalla meininki oli aika väsynyttä, Iiva käpertyi syliin nukkumaan ja Ady levittäytyi jalkopäähän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti