keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tottista

Hankittiin Anna-Marin kanssa hallivuoro Muuvin ja Draivin hallilta keskiviikkoillalle ja tänään oli eka kerta. Kamera oli mukana ja saatiinkin muutama ihan kiva kuva. Halli on ihan sopivan kokoinen, ei siellä pitkiä luoksetuloja tehdä mutta ei se niin haittaa. Peili on ihan superiso plussa.

Iivan kanssa harjoiteltiin lähinnä seuraamista, se on ruvennut vinottamaan, varmaan seurausta siitä että olen yrittänyt pidentää seuraamismatkaa liian paljon liian nopeasti, ja siitä että yritän suoristaa itseäni. Tehtiin sitten paljon yhden, kahden ja kolmen askeleen seuraamisia. A-M käveli takana ja mä katsoin peilistä että pysyisin itse suorassa ja koira samoin, palkka pelkästään suorasta liikkumisesta. Iiva teki tosi tosi tosi paljon vinoa seuraamista, mutta suoraakin tuli, ja kun se palkattiin siitä, niin ehkä se kohta taas saa itsensä suoraksi..?

Sitten kuviin.

Tarmo teki vähän temppuja! Tarmo hyväksyttiin viime viikonloppuna Porvoossa järjestetyllä Kaverikoira-kurssilla tulevaksi Kaverikoiraksi, Team Bjurböle onnittelee!

Lilli seuraa

Lillin pärstä
Piti odottaa omaa vuoroaan

Vinoa seuraamista, meikäläinen on vino, koira on vino

 Suoraa seuramista koiralta, minä taas ihan vinossa

Tässä se taitaa olla suora?

Liikkeestä istuminen

Liikkeestä maahanmeno

Liikkeestä seisomaanjääminenPeilin edessä lyhyitä seuraamispätkiä, tavoitteena saada suoraa ihmistä ja koiraa

"Dääääääääm!" Ihan ei tainnut mennä putkeen :)

Iiva on söpis <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti