perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäiset lumet ja koirauintia Hyvinkäällä

Aamulla herättyäni huomasin ettäoli satanut lunta, siis ainakin 1½ cm, kauheella vauhdilla ulos ettei kerkeä sulamaan ennen kun siitäon kerennyt nauttia edes hetken.



Aamu-ulkoilun jälkeen vein Adyn sisälle ja jätin Adyn ja luun viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa sillä aikaa kun me Iivan kanssa käytiin Hyvinkäällä Onnenkoirassa uimassa. Adyllä kävi huomattavasti parempi säkä kuin Iivalla :) Ajattelin kokeilla tällä kertaa vain yhdellä koiralla, kahden koiran kanssa se on niin hankalaa, esipesut, kahden koiran kaitseminen siellä allasalueella ja loppuhoidot..

Oltiin varattu uittaja kun tiesin etten saa Iivaa altaaseen niitä ensimmäisiä kertoja, uittaja "auttoi" Iivan pari ekaa kertaa altaaseen ja sitten uittajaa ei enää tarvittu. Iiva meni tosi nätisti pyynnöstä altaaseen, pystyin jättämään taluttimenkin pois kun se ei ollut olenkaan vastahankainen. Iiva ui myös altaan ympäri, ja nouti pari kertaa palloa.

Iiva menossa uimaan, Toivo tahtoo myös!

Iiva ja Toivo

Iiva

Valopäät altaassa, uittajaa naurattaa

Iiva on ihan pikkiriikkisen näköinen tässä kuvassa

Iiva ja pallo

Kevyesti kettuuntunut


Pallo mukaan!

Uittaja sanoi että Iiva ui hyvällä tekniikalla, se tekee isoja vahvoja uintiliikkeitä, kauhoo pitkälle eteen ja alas.


Parasta on loppukuivaus


Apinaosasto ja sikaosasto

Ainiin, unohtuipa melkein mainita, tullessamme ulos uimahallista joku mies tuli vastaan, huomasi Iivan ja totesi että "kappas, sullahan on ihan oikean merkkinen koira, mulla on samanlainen valkoinen autossa". Lisään siis Iivan rotuarvaus tukkimiehen kirjanpitooni yhden viivan lisää bokserin perään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti