sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Keskiviikon tottistelua, vähän ulkokuvia ja lämmitysjärjestelmä

Keskiviikkona oli se Iivan ja Lillin hallivuoro, Adykin oli mukana. Ja hyvä että oli. Teiniosasto ei tajunnut mistään mitään niin kokeiltiin josko katselemalla oppisivat. Yritettiin siis estehyppelyä. Sitä estettä ei saa kovin matalaksi että olisi voinut helpottaa alussa, mutta ei se nyt niin korkea ollut ettei nämä kaksi olisi voinut hyppiä sen yli. Kesällä kentällä matalalla esteellä tehtiin jo sellaista tokohypyn tapaista, mutta nyt yritettiin vaan saada noita hyppäämään.

Teiniosasto oli ihan fiksuna..Ja koska nuo ylläolevat sankarit tajunnut, otettiin se tajuava yksilö näyttämään mallia. Sitten kokeiltiin uudestaan, paljon epäonnistumisia ja muutama onnistuminen.

Lilli

Lilli

Iiva

Iiva

Iiva
Hyppyharjoitusten lisäksi tein vapaasta liikkeestä istumisia, maahanmenoja ja seisomisia, ne meni oikein hyvin, ja se on sellainen kiva välileikin tyylinen harjoitus, nopea reagointi ja nopea palkka, ei seuraamisia tai mitään muitakaan juttuja. Lisäksi tehtiin vähän seuraamista, Iiva vinottaa edelleen.. Korjasin sitten niin että imutin nakilla koska silleen pystyn ranteen liikkeellä korjaamaan takapäätä, ja sitten vaihtelin vuorotellen niin että välillä imutin ja välillä käsi oli ulkopuolella, meni ihan ok.

Lunta on tullut nyt ihan kiitettävästi, ollaan ulkoiltu ja tarvottu metsässä. Ihanaa!

Tuossa muutama kuva tältä aamulta.Adyn luoksetuloilme

Hankijumppaa


Nyt makoillaan sängyssä, Ady lämmittää alaselkääni..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti