perjantai 7. helmikuuta 2014

Rokotukset ym

Kävin muutama päivä sitten rokottamassa koirat. Punnitsin ne samalla reissulla, Ady painaa 44,5 kg ja Iiva 41,5 kg.

Odotettaessa kummatkin makoilivat rauhassa lattialla vaikka sinne tuli maukuva kissa ja rähisevä koira. Huoneessa Ady sitten rupesi pelkäämään. Meni nätisti pöydälle ja antoi lääkärin koskea, mutta se nojasi minuun, mulkoili lääkäriä, tärisi ja läähätti. Adyltähän löytyi se sivuääni sydämestä silloin joskus reilu vuosi sitten, olisin halunnut tietää sen äänen tilanteen nyt mutta eläinlääkäri ei osannut sanoa varmasti tärinän ja läähätyksen takaa mitä kuuli ja mitä ei..

Iivan mielestä pöydällä oli kivaa, eläinlääkärikin ihmetteli, ihan niinkuin kaikki muutkin, eroa Adyn ja Iivan luonteessa, ne ovat kuin päivä ja yö. Iiva sai taas kehuja ulkonäöstään, tai kunnostaan :) Kaikki eläinlääkärit tykkäävät Iivasta. Iivan sivuäni kuului edelleen.

Keskiviikon tottiksista ja tottelemattomuuksista kerroinkin jo, me ollaan taas ihan kavereita Adyn kanssa <3

Katsokaa nyt kuinka suloinen se on :)

Eilen oli vapaapäivä, käytiin aamupäivällä pitkästä aikaa Sikosaaressa, Frodo oli mukana, aivan ihana ilma. Vähän pakkasta, aurinkoa, huurretta..

Ihailtiin maisemia lintutornin kolmannesta kerroksesta, Frodo pääsi hissipalvelula ylös, tytöt saivat jäädä toiseen kerrokseen odottamaan koska portaat oli niin liukkaat.

Frodo kurkkii

Iivan tyylinäyte

Tämä viikonloppu menee päivystäessä, äiti kävi taas hakemassa koirat hoitoon illaksi. Ja ne oli taas saanut jätskiä jälkkäriksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti