lauantai 15. helmikuuta 2014

Maakuntamatkailua

Työkaveri vinkkasi halvemmasta "onnellisen luomuhevosen" lihasta Myrskylän suunnalla.. Ajettiin tänään lihoja ja luita hakemaan, ihanaa maalaismaisemaa ja mutkaisia maanteitä. Hevonen oli syntynyt ja elänyt koko ikänsä samassa pihassa. Ostin 10 kiloa jauhettua lihaa ja rasvaa ja samanverran lihaisia luita. Enemmänkin olisi ollut mutta minun pakkanen ei vedä ihan järjettömiä määriä. Takaisintulomatkalla pysähdyin Malmgårdin kartanon puodilla ja kävin ostamassa itselleni maustettua hunajaa ja vähän muita juttuja. Käytiin vielä metsäkävelyllä, Toivo oli mukana.



 Kotiintultua annoin koirille luut ja rupesin purkittamaan lihoja, nuo luut on edelleen työn alla, taitaa olla vielä pitkän aikaa.. Luihin oli jätetty reippaasti lihaa, Iiva oikein kiskoi lihoja irti luun pinnasta.




10 kg rasvaa ja hevosen lihaa purkitettuna. Sain nuo pakattua just sopivasti noin ½kg purkkeihin, yhtenä ruokintakertana menee ½ kg lihaa yhteensä, Iiva syö noin 300 gr ja Ady 200gr per ruokinta, syövät edelleen sen 2 kertaa päivässä.

Tuossa vielä omat herkut:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti