maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tuholaisongelma

..Bjurbölessä. Viime viikon maanantaina se alkoi, minulla oli menoa illalla, olin pyytänyt veljeni ulkoiluttamaan koirat mutta muuten ne oli yksin kotona ihan koko päivän ja illan.

Maanantain saldo, edelleen löytyy noita nappuloita ties mistä, sitä "nappulamattoa" ei ole löytynyt..

Patterit ja patteriluukun takakansi löytyi ruokapöydältä!! Olin ensin luullut että olin jättänyt kaken sohvalle mutta ehei, jompikumpi pirulaisista on käynyt ruokapöydältä sen varastamassa, ruokapöydällehän on helppo kiivetä tuosta sohvalta..

Veljeni ei ollut nähnyt tarpeelliseksi kuivata koiria ulkoilun jäljiltä.. En tosin valita, tärkeintä on että pääsivät ulos.


Tiistaina kun tulin kotiin, oli tuhottu lisää tavaroita..

Tietokoneen hiirelle oli tehty laparotomia ja patteriektomia. Tästä johtuen blogiakaan ei ole päivitetty, ilman hiirtä on niin hidasta tietokoneilla, en tykkää tuosta "sormihiirestä".

Alusvaatelaatikko oli tyhjennetty ja siirretty vaatehuoneen hyllyltä olohuoneen matolle jossa reunoja vähän rouhittu.

Ruokapöydältä löytyi naarmuja

Lisäksi paperi ym silppua löytyi levitettynä sinne sun tänne.

Ady näytti tältä:

Koskaan ikinä milloinkaan ei tulisi mieleenkään tuhota mitään, täysin syytön.
Seuraavana päivänä tein sitten eläinkokeen. Laitoin Adyn eteiseen portin taakse työpäivän ajaksi, Iivan jätin vapaasti loppuasuntoon "temmeltämään" Jätin tarkoituksella ruokapöydälle tyhjän jogurttikipon jonne jätin pullanpalan. Kun tulin töistä, jogurttikippo löytyi lattialta, Iiva todettiin syylliseksi ruokapöydällä vierailemisesta! En ole vielä tehnyt koetta toisinpäin.

Laitanpa vielä yhden kuvan joka ei niinkään liity tuhoamiseen, vaan sotkemiseen. Ady on sellainen "kuivasuinen", se ei kuolaa kuin ihan tosi harvoin jonkun superherkun edessä jos joutuu kauemmin odottamaan, Iiva sen sijaan kuolaa, niinku näin:

Ihan normi odotusaika ihan normi ruokinnan yhteydessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti