perjantai 16. marraskuuta 2012

Viikon kuulumiset..

Maanantaina tehtiin koirien kanssa ihanan pitkä lenkki. Käveltiin metsätiellä 10 kilometriä, aikaa kului 2 tuntia eli aika lyllerysvauhtia mentiin.. :) Tarkoitus oli mennä vain lyhyelle nopealle ja jätin otsiksen kotiin. Pikkasen tuli pilkkopimeää mutta ei se nyt niin haitannut, saipahan ainakin ihastella mieletöntä tähtitaivasta.

Tiistaina oltiin taas Aliveekkosken koululla talotreeneissä. Iiva etsi 3 valmista maalimiestä, piilot eivät olleet kovin vaikeita mutta halusin että se etsii itsenäisesti koko rakennuksessa. Hyvin meni, maalimiehet löytyivät nopeasti ja rakennuksessa yksin liikkumisessa ei ollut ongelmia.

Ady etsi vähän kauemmin, ei sillekään oltu kovin vaikeita piiloja laitettu mutta tarkennuksessa meni taas aikaa ihan reilusti.

Keskiviikkona mentiin Töölöön moikkaamaan Ellua ja Frodoa. Käytiin Ellun kanssa syömässä, Ady ja Frodo jäivät Ellun asuntoon odottamaan ja koska en uskaltanut jättää Iivaa sinne sai se odottaa autossa. Ady söi illan aikana Ellun sateenvarjon kahvan ja Iiva pureskeli Frodon vesipullon ihan muodottomaksi. Että silleen. Kiitos ja anteeksi :D

Torstaina leikittiin Toivon kanssa koirapuistossa.

Tänään päivystin ja meidän isä olikäynyt hakemassa koirat Mummolaan joskus puolenpäivän aikaan. Siinä vaiheessa kun äitini kerkesi kotiin oli Iiva pissannut 3 kertaa sisälle ja tehnyt yhdet kakat.. Se on varmaan leikkinyt Tyynen kanssa, juonut litratolkulla ja pissannut litrakaupalla.. Pääsin töistä jo 19 jälkeen niin kiiruhdin hakemaan koirat ja kerettiin kello 20 tottistelemaan. Vähänkö oli kivaa!! Ady oli ihan tulessa ja Iiva teki todella hyvää seuraamista. Se oli ihan mun reidessä kiinni, se oli suora, ja se oli HIENO!! Olisin halunnut seurauttaa sitä koko tunnin mutta maltoin mieleni ja tehtiin vain muutama muutaman minuutin treeni.

Huomenna veljeni ja sen kaveri tulevat tapetoimaan valmiiksi, itse menen töihin ja vien koirat tapetoijien jaloista Mummolaan häiriköimään.. Kun tapetit on seinässä saan vihdoin kalustettua valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti