tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulu

Aattoaamu alkoi lahjojen paketoimisella ja koirien pesulla. Ady alistui kohtaloonsa mutta Iiva pisti ihan kunnolla hanttiin alussa, en millään meinannut saada sitä suihkuun, sain ottaa sitä niskasta ja perskarvoistakiinni ja vetää ja jalalla työntää että sain sen suihkuun. Suihkussa se sitten seisoi kuin piesty, selkä kaarella liimautuneena seinään. Mahtoi olla kamalaa..

Vähän ennen puolta päivää lähdettiin liikkeelle, ajettiin Askolaan Suskin ja Toivon luokse viemään lahjoja ja syömään joulupuuroa. Koirat pisti sellaisen shown pystyyn että Toivoraukka joutui yksiöönsä rauhoittumaan, Ady suuntasi Toivon petiin nukkumaan ja Iiva pyöri keittiössä. Askolasta mentiinkin sitten vanhempieni luo Veckjärvelle jossa vietettiin aatto.

Ensin syötiin..

Omenaa, rosollia, karjalanpiirakkaa, lihapasteijaa, perunalaatikkoa, kinkkua, kalkkunaa ja kalaa



..ja sitten jaettiin lahjoja..

Iiva ja Frodolta saatu lahja

Ady vei saamansa paketit aulaan

Adyn lahja
Adyn ja Iivan saamia joululahjoja: Hodareita, Pythoneita, täytteettömiä puruluita, Ruffin vilkut, Iittalan kulhot sarjaa Sarjaton. En tosin vielä ole päättänyt että annanko ne koirille vai pidänkö itse, oli muuten hienoja. Lisäksi Ady sai uuden pyöreän, pehmeän nahkataluttimen, mustan, ja Adyn vanha toffeen värinen siirtyy Iivalle. Iiva sai uuden Hurtan vadelmanpunaisen heijastinkaulapannan kun edellinen oli mennyt pieneksi. Näiden lisäksi saatiin lahjakortti hyvinkään koirakylpylään. Ady ja Iivaa kiittää!!

Lahjojen jälkeen lepäiltiin ja syötiin vielä vähän herkkuja.







Kanansydämet jaossa

Offtopicina vielä tällainen tassunalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti