torstai 20. joulukuuta 2012

Tottista, rakennusetsintää ja koirapuistoilua

Mitäköhän tässä nyt on viikon aikana tapahtunut? Viime perjantaina oli tottista, harjoiteltiin Adyn kanssa sekalaisesti vähän sitä sun tätä ja syötiin herkkuja. Iivan kanssa harjoiteltiin sivulle tulemista, seuraamista ja maahanmenoa. Iiva ei millään malttaisi pysyä istumassa tai makuulla kun tulen palkkaamaan. Eli ihan samaa tekee kuin Ady.. Hupsankeikkaa ;) . Iiva menee siis nätisti maahan, voin ottaa muutaman askeleen pois, mutta kun tulen takaisinpäin niin Iiva bongaa ylös ja tulee vastaan. Tai välillä se pysyy mutta yleensä se nousee ylös ja tulee vastaan :/ .

Lauantaina kävin moikkaamassa Marikaa, Dorista (Adyn serkkua) ja Keijoa (Iivan velipuolea) Lahdessa. Mukava aamupäivä juoruten ja koiria rapsutellen.

Sunnuntaina Ady meni mummolaan ja joutui meidän isän kanssa taas juoksulenkille. Me lähdettiin Iivan kanssa Tuusulaan, paikalle oli saapunut myös 2 Iivan veljeä, käytiin kävelyllä kaupungilla ja yritettiin harjoitella kehäjuttuja yhdellä parkkiksella mutta Iiva paleli niin ettei siitä tullut mitään, tehtiin sitten vähän seuraamista ym kunnes lähdettiin takaisinpäin. Kotiintuomisina tuli määräys teipata PikkuPorschen korvat ja laittaa kolikoita painoksi. Ensimmäisestä yrityksestä tuli ihan järkyttävän ruma joten päätin teipata ne uudelleen parin päivän kuluttua kunhan se nyt ensin raapisi teipit irti..

Maanantaina oli vielä vapaapäivä, ei tehty mitään sen kummempaa, käytiin lenkillä ja nukuttiin.

Keskiviikkona oli ensin vuorossa korvien teippausta ja sitten rakennusetsintää taloustoimistolla. Iivalla oli edellisellä kerralla ollut vaikeuksia löytää maalimiestä yhdestä kaapista joten laitettiin maalimies sinne samaan kaappiin eikä muita maalimiehiä. Harjoiteltiin sitten niitä kierreportaita, kiivettiin kahdesti ylös ja alas ja meni oikein hyvin, ne on vaikeat mutta Iiva on niin ahne että se kyllä kiipeää ja laskeutuu kun sitä houkuttelee ja palkkaa.

Adylle laitettiin molemmat maalimiehet vintille, ensin kierreportaiden puolelle ja sitten alakautta sellaisia tosi jyrkkiä portaita ylös maalimiehelle ja taas kierreportaat alas. Ne suorat portaat on niin jyrkät etten uskalla edes yrittää laskeutumista. Ylöspäin menee paremmin mutta huomaa että viimeiset portaat ottaa koville, Adyllä ei varmaan ole riittävästi lihaksia takana että se jaksaisi kiivetä ne helposti ylös asti.

Tänään käytiin taas koirapuistossa. Ady oli tuossa keväällä ja kesällä vähän si o så että viitsiikö sitä enää viedä koirapuistoon mutta nyt se on taas ihan "oma itsensä", sitä ei muut koirat hirveästi hetkauta, sillä on ihan riittävästi omia bisneksiä kun pitää kusta kaikkien kusien päälle, siinä menee kiitettävästi aikaa, Ady painelee menemään nenä vaahdossa kolmella jalalla kusten ja väliin sutien :) . Toinen asia mikä varmaan vaikuttaa on se että koirapuistossa suurin osa on narttuja ja Ady tulee paljon paremmin toimeen narttujen kanssa, se on saanut ihan tarpeekseen yli-innokkaista überviriileistä uroksista jotka hyppii sen selkään. Nartut ei nyi sitä niin ne ei myöskään häiritse Adyä. Iiva taas on ihan innoissaan, se rakastaa juosta pisinpoikin puistoa muiden koirien kanssa, ja sitä se suurimmaksi osin tekeekin. Juoksee, juoksee, juoksee, juoksee ja juoksee. Ady haistelee, kusee, kusee, kusee ja potkii :) .

Koirapuistolua, Iiva juoksee kavereiden kanssa, Ady kuseksii ja potkii nenä vaahdossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti