sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Messaritunnelmia osa 2

"7kk. Tänään vielä hieman ilmavan vaikutelman antava narttupentu. Hyvä Suloinen ilme. Oikeat mittasuhteet päässä. Kuono-osa saa vahvistua ja täyttyä varsinkin silmien alta. Hieman kapea alaleuka. Hyvä kaula. Ylälinja ok. Vielä kovin kevyt runko ja eturinta saa vielä täyttyä paljon. Sopiva luuston vahvuus. Riittävästi kulmautunut edestä, melko voimakkaasti takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti hyvällä askelpituudella. Kaunis brindle väritys. Erinomaisesti esitetty." Teija Salmi-Aalto, Suomi.

Tämänpäivän tuomarin arvostelu oli huomattavasti positiivisempi kuin eilinen, ei se Iivasta rodunomaista ulkonäöllisesti tee mutta kiva että yrittää löytää niitä hyviäkin puolia :). Tuo yliviivattu "hyvä ilme" joka oli vaihdettu "suloiseen ilmeeseen" hymyilyttää. Ja suurkiitos taas Sanna Piriselle joka tosiaan esitti Iivan erinomaisen hyvin! Tove ja Iiva kiittää.

Seisoskelua


Miten niin takakorkea?


Iiva sujahti leikin tuoksinassa sängyn alle, luulin ettei se enää mahtuisi mutta sinne se itsensä änkesi. Ady ihmetteli ja minä naureskelin, ja otin tietty kuvia todisteeksi.
Ady on viettänyt sen ajan mummolassa mitä me ollaan Iivan kanssa oltu reissussa, eli vietiin Ady aamutuimaan ja haettiin kun päästiin takaisin Porvooseen. On kuulemma kerjätty ahkerasti ja tuloksekkaasti ja tänään oli joutunut meidän äidin kävelylenkin lisäksi myös meidän isän kanssa juoksulenkille, oli kuulemma pysähtynyt vain kerran, siinä vaiheessa kun oli huomannut että meidän isä valitsee sen pidemmän reitin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti