sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Rakennusetsintää ja uusi kaveri

Tänään mentiin pitkästä aikaa Vekkosken koululle. Ady aloitti ja jatkettiin niillä tarkennus tehtävillä. Ensimmäinen maalimies oli keittiössä jääkaapissa, jouduin lähettämään sen kolmesti takaisin kun se ei meinannut tarkentaa, sillä oli haju mutta se ei työstänyt sitä loppuun. Toinen maalimies oli kellarissa pannuhuoneessa sellaisen tason päällä nurkassa, ensin Ady haukkui huonetta mutta siirtyi nopeasti haukkumaan kohdetta. Kolmas maalimies oli yläkerran keittiössä kaapissa, se kävi kolmasti nuuhkaisemassa kaapinraosta lähtien aina välillä pois kaapilta huoneen ovelle ja palaten takaisin ennen kun ilmaisi. Ihan ok, jatketaan samaan malliin.

Iivalla oli myös kolme maalimiestä, jatkettiin niitä umpipiiloihin valmistelevia. Ensimmäinen maalimies oli luokkahuoneessa jossa kolmessa nurkassa oli pöydistä tehtyjä kehikoita piiloina, Iiva tarkisti/kurkkasi jokaiseen piiloon ja maalimies löytyi sieltä vikasta. Toinen oli alakerran keittiössä alakaapistojen sellaisessa välikössä ja kaapin ovi oli vedetty siihen eteen, se ovi oli pienempi kuin aukko mutta kuitenkin liian vaikea Iivalle. Iiva ihan selkeästi haistoi missä maalimies oli, se yritti viereiseen auki olevaan kaappiin, palasi muutaman kerran ihan siihen piilon eteen mutta se ei vaan tajunnut että maalimies oli oven takana piilossa. Onneksi maalimies yhden hyvän löytämisyrityksen jälkeen työnsi ovea auki ja kehui Iivaa. Kolmas maalimies oli toisessa kerroksessa yhden huoneen perällä oven takana. Lähetin Iivan vähän kauempaa ja se tarkisti kellarin ensin ja jatkoi siitä ihan itse seuraavaan kerrokseen.

Treenien jälkeen suunnattiin uuden tuttavuuden kanssa lenkille. Löydettiin muutama viiko sitten Peten koiratarvikkeesta bullmastiffiuros, pari viikkoa Iivaa vanhempi ja tänään oli sitten ensimmäiset treffit. Rambo on oikealta nimeltään Bulldale Kratos, punainen komistus jolle painiminen ja juokseminen maistui.

Tytöt tulee tttäysillä!!
Iivan turbovauhti-ilme


Rambon ojanylitys

Iivan ojanylitys

Täysillä eteenpäin



Ja täysillä takaisinpäin

Painikasa






Tulevaisuuden toivot..?




 Iivan kootut asennot ja liikkeet:






Nyt ollaan kotona, ja kuten arvata saattaa, täällä nukutaan. Kiitos vielä lenkkiseurasta Michaela ja Rambo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti