perjantai 11. tammikuuta 2013

Totellaan

Viime perjantaina nukuin pommiin tottistreeneistä (pe ilta klo 20, ihan kauhea aika) mutta tänään onnistuin saamaan itseni paikalle. Paikalle mentiin kasivedolla, täytyy paneutua ja palauttaa nuo penteleet kuriin ja nuhteeseen, ihan älytöntä touhua, järjetön hinku nakkigeimeihin niin kaikki tavat unohtuu.

Ady höntsäsi ja söi nakkia, yritän saada sen tajuamaan että luoksetulossa tullaan eteen, Ady on ihan satavarma että luoksetulossa sujahdetaan "perusasentoon" (lainausmerkit koska Adyn perusasentohan ei ole perusasentoa nähnytkään ;) ). En tiedä/muista milloin se on ruvennut tuota tekemää, ehkä viime kesänä? No, ei sen nyt niin väliä, pääasia on että Ady saa nakkia, ja onpahan tuossa jotain tekemistä.. No harjoiteltiin me vähän maassa pysymistäkin, se on myös haastavaa, Ady pysyisi vaikka maailman tappiin maassa mutta kun tulen vierelle ja lasken kättä palkatakseni se nousee A-I-N-A vastaan. Adyllä on kiire :D

Iivan kanssa harjoiteltiin sivulletulemista ja perusasentoa ja maahan menemistä sekä siellä pysymistä. Kaipaisin kipeästi peiliä, se auttaisi ihan tosi paljon. Sivulletulemisessa Iiva kiertää näppärästi mutta vedän sen kahden nakin avulla niin ei ihme :) . Minä luulen että Iiva on suorassa kun istuu sivulle, en tosin ole ihan varma, ainakin se on lähellä jalkaani. Nyt harjoiteltiin myös sitä että se katsoisi minua vähän normaalia kauempaa, aikaisemmin en ole vaatinut siltä melkein yhtään katsekontaktia, nyt sekuntia, kahta, muutamaa. Maahanmenot olen saanut nopeaksi, ruokakuppi on ollut suureksi avuksi, ja Iiva aina kuumenee ihan sikana kun tulee ruoka-aika niin se heittäytyy nopeasti maahan, ja se tekee sen myös treeneissä. Nykyään se menee myös melkein aina pohjaan asti eikä jää kyynärät ilmassa himmaamaan. Harjoittelin ihan lyhyillä (askel-kolme) matkoilla maakuulla odottamista ja siitä heti palasin Iivan eteen ja palkkasin, ensin se nousi muutaman kerran mutta rauhoittui aika nopeasti ja pysyi maassa, Iivan edestä siirryin sen sivulle ja palkkasin sen siitä, pystyin myös palaamaan suoraan Iivan sivulle ja palkata sen vasta siitä. Lopuksi pari luoksetuloa. A-M piti kiinni ja minä juoksin(!) hallin toiseen päähän, Iiva tuli ihan tttttäysillä! Tekonurmeen jäi jarrutusjäljet :)

Kaiken kaikkiaan taas tyytyväinen tyttöihin. Huomenna mennään Iivan kanssa ensimmäisiin vetotreeneihin. ajattelin jos Iiva tottuisi tämän talven aikana länkivaljaisiin, aisoihin ja pulkkaan ja oppisi kääntymään aisojen kanssa, ensi talvena voisi sitten jo laittaa pientä painoa pulkkaan.

Sunnuntaina rakennusetsintää, jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti