sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rakennusetsintää

Tänään treenattiin terkkarissa, ja meillä oli ryhmässä pari vierailijaa, Adyn pentueveli Taisto ja huumepoliisi koiransa kanssa.

Aloitin Iivan kanssa, tänään se juoksi ihan erityisen pitkään alussa, täytyy varmaan jatkossa pienentää tilaa, ainakin tuolla terkkarin käytävillä voisi laittaa väliovia kiinni. Seuraavat 3 maalimiestä se löysi nopeasti. Ainiin, sekä Lilli että Iiva reagoi samassa kohtaa kun lattia muuttui. Lattia vietti alaspäin, väri muuttui tummemmaksi ja materiaalikin taisi olla erilainen. Iiva pysähtyi siihen kynnykselle, haisteli kurkotellen eteenpäin muttei lähtenyt liikkeelle, hetken se siinä arpoi kunnes lähti liikkeelle, Lilli oli tehnyt samaa, paitsi että oli ihan loikannut kynnyksen yli. Omituista. Kumpikaan ei siis ole aikaisemmin reagoinut mihinkään alustoihin, pentuina olivat siinä penturyhmässäkin jossa vietiin niitä joka paikkaan totuttelemaan. Täytyy ensi kerralla laittaa maalimies niin että joutuu menemään tuon kohdan yli.

Adyn treenit meni silleen ihan ok, ensimmäistä se etsi jonkin aikaa ja ilmaisi tyhjää, Ady haukkui väärässä kerroksessa ja väärässä siivessä, ihan vähän meni huti ;) Seuraavat meni sitten paremmin. Ady taitaa tarkentaa vähän paremmin nyt kuin aikaisemmin, se jää pidemmäksi aikaa huoneeseen, se lähtee kyllä pois välillä mutta palaa takaisin.

Taiston treeniä oli kiva seurata, se teki paaaaaaaaaaaljon järkevämmin töitä kun nämä meidän bullmastiffit (Ady, Iiva, Toivo), se ei häslännyt eikä juoksennellut päättömästi vaan ravasi rauhallisesti ja teki töitä, A, I ja T tulee tukka putkella sisään, hyörii, pyörii ja kun ne lähetetään etsimään niin ensimmäiset minuutit on sellaista täysillä juoksemista, pää ja häntä pyörii propellia. Adyllä ja Taistolla on muuten ihan samanlaiset ilmeet, varsinkin katse on samanlainen.

Treenien päätyttyä mitattiin Adyn ja Iivan säkäkorkeus. Ady on 60 cm ja Iiva 62 cm korkea, kuinkakohan paljon Iiva vielä kasvaa korkeutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti