tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rally tokoa ja muuta menoa

Lauantaina käytiin Sikosaaressa lenkillä, seuraksi saatiin labbisjätkä Beni.


Iiva ja Beni


Ady ja Beni
Kuten kuvista näkyy, Beni ihastui, tytöt eivät, hyvin meni lenkki uuden koirakaverin kanssa, naiset vaan harmillisesti pihistelivät ;).

Sunnuntaina lähdettiin Adyn kanssa rally toko kurssille. kurssikertoja on yhteensä 4 ja nyt ensimmäinen on takanapäin. Laji on minulle ihan uusi, mutta vaikuttaa ihan kivalle.

Sunnuntaina iltapäivällä oli sitten rakennusetsinnän vuoro, otin pelkästään Iivan mukaan. Laitettiin Iivalle valmiita maalimiehiä ja kokeiltiin haukkuisiko, ja haukkui se, palkattiin heti ensimmäisesti kunnollisesta haukusta. Iso askel eteenpäin.

Maanantaina käytiin kiertelemässä koirakaupoissa, ostin BOTin fleeceloimen ja itselleni Malin Ekblomin Koiran luonnollinen ruokinta -kirjan. Luin sen heti läpi ja täytyy lukea vielä uudestaan, hyvin kirjoitettu, selkeä, paljon perustietoa eikä tullut liikaa sellainen "aivopesu -fiilis" kirjasta, eli ei ollut liian fanaattista BARFin ylistystä vaikka siitä kerrottiin ja suositeltiin. Ady on syönyt nyt jo jonkin aikaa kotiruokaa ja siirrän Iivan pikkuhiljaa myös kokonaan kotiruokaan. Barffaamaan barffaamaan en ole aikomassa mutta ehkä kuitenkin lisäilen nykyistä enemmän lihaisisa luita ja rustoja ruokavalioon.
  En aio kokonaan totuttaa niitä pois kuivamuonasta niin hoitopaikoissa ja reissussa ruokkiminen helpottuu.

Tänään koirat oli mummolassa, niitä on taas syötetty ja hemmoteltu oikein olan takaa. Meidän äitin mielestä raa'an lihan syöttäminen on ällöttävää, ja mummolassa syödäänkin sitten "oikeata kotiruokaa", vaihtelevasti siis lasagnea, karjalanpaistia ja milloin mitäkin sisäfilettä, jälkkäriksi saavat aina jäätelöä :D Ja herkkuja herkkujen perään, kun niillä on niin kova nälkä :) Ja Ady raukkaa pidetään kauheassa nälässä, "on se hyvä että mummolassa edes saa kunnolla syötävää" :D

Käytiin eilen vaa'alla, Ady on taas päässyt lihomaan, painaa 45,5 kg ja näyttää löysältä, ja sen maha roikkuu, Iiva painaa 43 kg, se on kyllä tosi hoikassa kunnossa taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti