sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Rallytoko

Tänään oli kolmas ja tokavika kerta rallitokoa. Ensi viikolla on harjoituskoe :) Me varmaan loistetaan Adyn kanssa ;) Ihan taatusti.

Hah! Ei se meidän perusasento ainakaan parantunut ole ;)

Spiraali (tötsät pitää kiertää niin että ensin kaikki 3 tötsää jää sisäpuolelle, seuraavalla kierroksella kierretään 2 ja vikalla 1 tötsä) oikealta kiertäen
Täyskäännös tehty




Pujottelu




"Koira eteen, oikealta sivulle". Eli seuraamisesta koira eteen istumaan, takaakiertäensivulle ja ilman istumaanmenemistä liikkeelle. Siinä täytyy olla nopeasti liikkeessä ettei Ady kerkeä istahtamaan.

Pujottelua edestakaisin. Nämä on kivoja!

Ekalla kierroksella tuossa oikealla seinustalla olevat agility esteet tuottivat vaikeutta, Ady yritti karata kepeille, renkaalle ja putkeen, "kun niistä saa aina namia!!"

Spiraali vasemmalta kiertäen
 Rallytokon jälkeen käytiin kotona vessassa, juomassa ja hakemassa Iiva ja suunnattiin Sondbyhyn. Matkanvarrella huomattiin että hakumetsässä on jo porukkaa, eli meidänkin ryhmän illan rakennusetsintä siirtyy metsään! Jiihuu! Kiva mennä pitkästä aikaa metsään. En ehkä malta jättää Adyä kotiin niinkuin olin ajatellut, vuoden ekoista hakutreeneistä pitää ottaa kaikki irti, aion nautiskella Adynkin kanssa!

Ady irrottelee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti