sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset

Lauantaina ei tehty mitään sen kummempaa mutta illalla yksi vanha kaveri monen vuoden takaa tuli käymään, ja koirat oli ikionnellisia kun saivat huomiota ja rapsutuksia monta tuntia putkeen. Varsinkin Ady, se siis rakastaa silittelyä, rapsutusta ja höntsäämistä.

Aamulla lähdettiin Adyn kanssa rallytokoilemaan. Se on oikeestaan aika hauskaa touhua, mutta riitelee jossain määrin tokon kanssa, onneksi olen luovuttanut Adyn tottistelun kanssa niin ei haittaa. Rallytokossa tehtävät tulee nopeaan tahtiin peräjälkeen eikä niitä puuduttavia seuraamispätkiä ole melkein yhtään. Kivaa on myös se että käskyjä saa antaa useamman ja koiralle saa jutella ja kehua kokoajan. Ady on ihan ettää jee superia!, tänään se söi treeneissä 9½ nakkia :)

Rallytokon jälkeen äitini ja molemmat veljeni ja toisen tyttöystävä kävivät syömässä synttärikakkua, me lähdettiin sen jälkeen Iivan kanssa rakennusetsintätreeneihin ja äiti otti Adyn mukaan kävelylle.

Oltiin vähän ajoissa liikkeellä ja mentiin Iivan kanssa sitten nopeasti kaupungin keskustaan kävelylle. Olipa oikein superhyvänmielen kävely, Iiva on niin ihana! Se käveli innoissaan ja oikein etsimällä etsi paikkoja jonne hyppiä tai kiivetä, kaikki portaat jotka se näki niin piti kiivetä, ja kun silmä vältti niin Iiva löytyi jostain hartiatasolta silmät loistaen.. Iiva-innokas rakastaa elämää!

Treeneissä jatkettiin samalla tavalla kun viimeksi, 4 valmista maalimiestä ja yhdestä haukusta palkka, treenit meni hyvin, haukku ei tuottanut vaikeuksia mutta haluan vielä seuraavatkin treenit tehdä samalla tavalla, sitten voidaan pikkuhiljaa ja vaihtelevasti ruveta pyytämään siltä useampaa haukkua.

Illalla Johanna, Jonas ja ihastuttava Amelie tulivat auttamaan kakun syömisessä. Ady on välinpitämätön eikä osoita mitään kiinnostusta Amelieta kohtaan, Iiva sen sijaan on ihan ihastunut, se seuraa Amelieta koko ajan, nuolee käsiä, työntää päätä lähelle, häntä heiluu kokoajan. Iiva ihan selkeästi tykkää lapsista.

Nämä on nyt aika väsyneita, rauhallinen tuhina kuuluu jalkopäästä, parhautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti