sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Rantailua, agilityä ja rallytokoa

Eilen illalla Helena ajoi Nellin kanssa Porvooseen. Olin käynyt jo aikaisemmin päivällä käynyt hakemassa Frodon päivähoitoon joten neljän koiran voimin suunnattiin rannalle. Terrierin pirulainen pisti menemään sellaista vauhtia ja villitsi Iivankin siinä samalla että ei kauaa Helenan kanssa viihdytty kuivalla maalla vaan mentiin veteen turvaan :)


Ihan ei ole tiivis suu..

Frodo rakas

Juniorit


Frodo jojottaa


Heitin keppiä veteen, Ady meni hakemaan, Iiva yritti varastaa kepin rannassa ja Ady väisteli..
Uimajoukkue lähdössä kotiin, tiivis tunnelma takapenkillä ;)


Tänään illalla oli ensin agilityä ja sitten rallytokoa. Harjoiteltiin Iivan kanssa puomin alastuloa, rengasta ja pituushyppyä yksittäisinä esteinä ja sitten neljää estettä/hyppyä jotka oli neliössä, ensin piti ihan vaan hypätä niiden yli myötäpäivää ja sitten tehdä kasia niin että valssaan siinä välissä. Muistan että koin valssin vaikeaksi jo silloin Adyn kanssa enkä kyllä vieläkään koe sitä omakseni :)

Ady oli mukana ja otin sen välillä mukaan. Se oli ihan superinnoissaan! Meni ihan täysillä eikä hirveesti edes yrittänyt livistellä tehtävistä. Saisinpa sen parempaan kuntoon niin voisi leikkiä agilityä sen kanssa enemmänkin. Väleissä hypytin sellaista omaa pientä rataa missä oli normi hyppy, muuri ja rengas, ne oli ympyrässä. Kummatkin meni hyvin mutta Ady meni ihan täysillä! Se oli kyllä innoissaan.

Lopussa tehtiin sellaista rataa jossa mentiin suoraan, käyrään putkeen ja taas suoraan. Iivan kanssa meni ihan ok. En nyt muista niin tarkkaan mutta Ady suoritti sen ekalla ihan oikein. Se tiesi mitä sen piti tehdä. Pakko taas toistaa itseäni, Adyn kanssa on vaan niin kiva tehdä kun se jo osaakin jotain, se on aina innoissaan, ja se menee täysillä! 


Eli ensin hyppy, sitten suora putki, sitten muuri, 2 hyppyä, käyrä putki, 2 hyppyä, pituus, suora putki ja hyppy.

Agilitystä lähdettiin rallytokoon. Tehtiin se sama rata kun viimeksikin silloin siinä harjoituskokeessa. Oli kivaa ja Ady tykkäs, ylläri. Palkkasin melkein joka tempun jälkeen.

Laitanpa pari kuvaa silloin kurssin vikalta kerralta, kuvat on ottanut Tiina Mielonen.

Tämä on ehkä sellainen tehtävä jossa koiran pitää tulla seuraamisesta eteen istumaan ja siirtyä minun vasemmalta puolelta takaisin sivulle mutta ei saa istahtaa.

"Istu, kierrä koira"

Rallytokokin on mukavaa, kaikki koiratouhut on mukavia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti