sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Viikonlopun ohjelmassa hakutreenit, tottista ja uintia

Lauantaina aamulla oli hakutreenit Sondbyssä. Sondbyn hakurata kuuluu suosikkeihini koska se on niin helppo ja siellä tulee onnistumisia. Maasto on sellaista harvaa mäntymetsää, tasaista, sammalpohja, muutamia kiviä ja kuusia piiloiksi. Koska me edelleen harjoitellaan niitä suoria pistoja Iivan kanssa niin tuo maasto on siihen kaikista sopivin/helpoin. Iivan treeni sujui tosi hyvin, 4 maalimiestä haamuina, ja kun näytti siltä että Iiva oli huomannut haamun niin maalimies upposi vielä syvemmälle metsään, joskus vain toisella puolella vähän vähemmän ja toisella enemmän. Iiva teki 3 todella hyvää pistoa ja yhden aika hyvän, siinä aikahyvässä pistossa Iiva juoksi suoraan siihen haamun näyttäytymiskohtaan asti jonka jälkeen kääntyi eteenpäin ja joutui hetken etsimään ennen kun löysi maalimiehen.


Punaiset X:ät on haamujen näyttäytymispaikat, numerot näyttävät piilot, oranssit viivat on Iivan pistoja, katkoviivat on meidän yhteinen matka takaisin piilolta keskilinjalle. Ruskea viiva on siis keskilinja.

Ainiin, yksi kuva vieläkun Iiva odotteli autossa vuoroaan :)

Ostin viime vuonna tuolaista verkkoa vai mitä lie, sillä on tosi kätevä ja helppo peittää auton avoimet ikkunat kun sen laittaa oven väliin kiinni. Ilma vaihtuu, tuuli pääsee sisään mutta ötökät pysyvätpoissa. Sen lisäksi koiralle on kiva naureskella kun se hunnuttaa itsensä :D
Eilen illalla keitin ensimmäistä kertaa ikinä broilerin sydämiä. Ne pääsivät tänään testiin kun lähdin puoliltapäivin kävelemään tuonne viereisen kylän urheilukentälle jossa halusin tehdä vähän tottista. Jep. Huono huono huono idea. Kummatkin koirat olivat ihan maansa myyneitä kun päästiin kentälle, matkaa oli huimat 2½ km, tai vähän alle mutta kun remmilenkkeily tienvartta pitkin on maailman tylsintä. Läähäkin tuli vaikka aurinko oli melkein koko ajan pilvessä ja pieni tuulenvire kävi koko ajan. Aloitin Adyn kanssa, ajattelin että Iiva vähän innostuisi kun näkisi että Ady syö sen herkkuja mutta ei sitä hirveästi kiinnostanut. Adyn kanssa tehtiin ihan höpöhöpöjuttuja. Iivan kanssa tehtiin vähän kaikkea, se oli kyllä aika löysä, kyllä se teki, mutta se normaali into joka siinä on niin siitä ei kyllä ollut tietoakaan. Kaikki käännökset ja seuraamispätkät oli kuitenkin tosi hyviä. En tiedä mikä ongelma Iivalla oli niiden sydämien kanssa, se ei jotenkin saanut niitä nieltyä, olikohan sillä jotenkin kuiva suu? Se yski niitä kaaressa pihalle vähän väliä :D Huvittavan näköistä kun toinen yritti jotain tehdä, sit se köhi ja sydämenpuolikas lensi metrin kaaressa pihalle :D

Harjoittelin print screenin käyttöä, tuossa matka meiltä kentälle. Huomasin että täällä on joku pienehkö koiraseura jolla pienimuotoista harrastustoimintaa, hain siihen jäseneksi, en vaan ole vielä saanut vastausta.Tultiin äsken uimasta. Aloitin Iivan kanssa, ja koska se veteen päästyä ui niin hyvin ja määrätietoisesti niin otin suunnaksi vastarannan. Iiva ui tosi nätisti, 2 kertaa se yritti kääntyä takaisin, muuten se ui kun ajatus minun mukana. Takaisin tullessa se ui hirveätä vauhtia, se joutui varmaan osittain vetämään minua perässään koska en pysynyt omin avuin vauhdissa mukana. Onneksi olin laittanut hihnan liiviin kiinni enkä pantaan. Ady odotti rannassa. En uinut sen kanssa kun ihan tosi lyhyesti koska paarmat äkkäsivät meidät enkä halunnut jättää Iivaa niiden armoille. Ensi kerralla Ady saa uida pitkän pätkän ja Iiva lyhyemmän.

Rannasta vastarannalle 150 metriä ja sitten takaisin, yhteensä siis 300 metriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti