lauantai 18. elokuuta 2012

Bullmastiffien ja mastiffien järjestämä Match show Lahdessa

Käytiin Lahdessa Match showssa. Porukkaa ei onneksi ollut kovin paljon joten touhu oli ohi tunnissa. Iiva oli ensimmäistä kertaa kehässä, olin kyykyssä nakki kourassa ja Iiva jaksoi seistä tosi hyvin, häntä heilui ja suu kävi. Juokseminenkin sujui hyvin vaikka ei olla kertaakaan harjoiteltu. Iiva sai sinisen narun ja sinisessä ryhmässä tuli toiseksi.

Ady voitti parinsa mutta punaisten ryhmässä me lennettiin ekana pihalle. En ole vieläkään keksinyt miten saisin sen seisomaan silleen oikein hyvän näköisenä. Jos minulla on herkku kädessä se seisoo hetken kivasti, sitten se istuu, menee maahaan, antaa tassua, tarjoaa sivulletuloa ja heiluu muuten vaan. Ilman herkkua se seistä röhnöttää. Eiköhän se harjoittelulla paranisi.. :)

Iiva kopeloitavana

Hampaiden näyttö

Juoksemista

Seisomista

Iiva sai palkintokassin
Kehän laidalla, Ady istuu sivistyneesti, Toivo ottaa tapansa mukaan rennosti, Iiva häslää ja neljäs bullmastiffi kiskoi ympäriinsä

Juoksemista
Juoksemista
Adyllä oli kauhea kiire.. Jäin ihan vähän jälkeen :)
Punaisten joukossa, ei kauaa keretty vanhenemaan..
Iiva oli tolpassa kiinni kun olin Adyn kanssa kehässä ja vähän muutenkin..
Alkuun se istui ihan rennosti persiillään..
..mutta sitten rupesi tylsistyttämään....ja loppujen lopuksi se oli niin tiukassa paketissa ettei päässyt tuosta enää liikkumaan mihinkään suuntaan, ei se tosin sitä näytännyt haittaavan, siinä se istui remmi etujalkojen välissä, remmi kiertyneenä toisen etujalan ympärille ja peppu tangolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti