keskiviikko 1. elokuuta 2012

Vieraita, telinevoimistelua ja pentuleikkikoulua

Tänään minulla oli vapaapäivä. Mielettömän onnistunut sellainen. Se alkoi näin:

Laiskottelua..

Adyn serkku Doris tuli Marikansa ja Marikan siskon Annan kanssa käymään Porvoossa, ensin leikittiin pieni hetki viljapellossa ja sitten harjoiteltiin Doriksen kanssa lankkukävelyä. Doris on kehittänyt epävarmuuden lankkujen kanssa kun tippui puolivuotiaana veneeseen menevältä lankulta veteen. Nyt harjoiteltiin että Doris pääsisi ensi kesänä mukaan veneilemään.
Lankkukuvat: Marika Roth

Ensimmäinen harjoitus Doriksen kanssa
Seuraava harjoitus


Doriksen  kanssa lankulla. Ihastuttava koira!

Adyn kanssa tehtiin nopeasti muutama lankku ja keinu, tasapainoiltiin tikapuilla, Ady tippui varmaan 5 kertaa kun sähläsi niin paljon, ylitettiin kertaalleen A-este, käytiin pari kertaa putkessa ja pompattiin yhden esteen yli. Saipahan syödä vähän lihapullia.

Illalla oli pelastuskoiranalkujen leikkikoulu, mutta ensin leikittiin hetki Lillin kanssa.

Iiva on bullmastiffi, Iiva on mukvuudenhaluinen, Iiva pystyypainii istualleen :)

Lilli the AngryBird, Iiva; sinuna pakenisin. Niinkuin NYT!


Tälläkertaa oltiin Helsingin raunioradalla rakennuksessa jossa oli valoisia, hämäriä, pimeitä ja pilkkopimeitä huoneita, ja rappusia. Iiva juoksi reippaasti rakennuksessa ja se lähti reippaasti seuraamaan minua rappusia kellariin mutta vauhtia oli liikaa ja se tipahti muutaman rappusen. iiva taisi vähän säikähtää koska sen jälkeen sain kyllä käyttää aika paljon aikaa että sain se rappuset alas, herkkujakin kului kiitettävästi.. Ylöspäin rappusissa ei ollut mitään ongelmia, mentiin myös yläkertaan ja sieltä Iiva tuli ihan hyvin alas. "Rakennuksessaliikkumistreenin" jälkeen tehtiin muutama peräänjuoksu, maalimiehet eivät piiloutuneet mutta menivät toiseen huoneeseen tai kulman taakse.

"Yritin äsken laukata nämä pirun portaat alas ja kaaduin, en minä enää sinne halua tulla, typerät portaat!!" Nämä portaat olivat siis ihan pimeät, ei pilkkopimeät mutta pimeät.Melkein alimmalla portaalla. Iiva miettii että pitäisikö sinne pilkkopimeeseen kellariin mennä vai ei. Kutsuin sitä niin se tuli ihan nätisti.

Iivan korville naurettiin. "Näyttelypuudeliksi" haukuttiin. :)

Yläkerrasta alastulemista

Iiva rakennuksessa

Lähetys

Löytö ja epätoivottu maalimieskäytös

Lähetys

Löytö
Tämän jälkeen lähdettiin koko konkkaronkka kiertämään aluetta. Tutustutettiin koiria eri alustoille ja mitä nyt raunioradalla vastaan tuli, pennut leikkivät toistensa kanssa ja tottuivat siinä sivussa hökötyksiin ym.

Iiva ihmettelee Ammin Mesimarjaa, ryhmän uusin ja nuorin tulokas

Ammi johtaa joukkoa. Mielettömät varjot!!


Iiva ja Tau

"Miksi se ärisee??" :(

Ritilärappuset

Tarkoitushan oli mennään tuolla putken sisässä eikä päällä..

..niinkuin näin!

Epämiellyttävä alustava, paltejä päällekkäin. Yksikään pentu ei reagoinut.

Iiva korkealla ja vinolla "seinällä"

PikkuPorsche tulee junarataa pitkinKotimatkalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti