torstai 16. elokuuta 2012

Ikionnellinen Ady

Lähdettiin töiden jälkeen ulkoilemaan. Ajoin Holkenin ulkoilureitille ja ajattelin että valitsen fiiliksen mukaan jonkun sopivan reitin. Fiilis johdatti tällä kertaa uudelle polulle. Ady rakastaa uusia polkuja! Alkuun polku oli oikein hyväkuntoinen, pikkuhiljaa sitä mukaan kun mentiin syvemmälle korpeen se muuttui juurakkoiseksi ja kuusikkoiseksi.. Ady rakastaa ryteikköjä! Polku meni jonkun suon laitaa. Ady rakastaa soita! Ady laukkasi ihan täysiä pitkin poikin metsää, välillä kuulin kun se löysi jonkun lätäkön jota se suti edestakaisin. Ady siis rakastaa lätäköitä, sellaisia syviä joissa on likaista vettä ja paljon sattumia, matalat kirkasvetiset sateen jäljiltä olevat lätäköt on ällöttäviä.. Niihin ei voi kävellä, niiden yli joko pompitaan tai ne kierretään mulkoillen :) Kävelin varmaan joku vajaa ½ tuntia polku pitkin kunnes polku pieneni niin pieneksi etten enää uskaltanut jatkaa, nimimerkillä maailman olemattomin suuntavaisto. Ady jatkoi hullunlailla juoksemista. Se löysi myös sellaisen liejupuuron jossa rallata edestakaisin. Alue oli suunnilleen polun levyinen ja kolmisen metriä pitkä, Ady otti vauhtia, juoksi täysillä mutapuuroon, kääntyi, juoksi takaisin, upotti päänsä kokonaan sohjoon, kääntyi, juoksi taas muutaman askeleen, kääntyi, sukelsi, juoksi, kääntyi, sukelsi, juoksi jne. Iiva tietenkin perässä mutta Iiva ei uponnut niin syvälle kun Ady eikä saanut roiskittua liejua ympäriinsä, se ei myöskään sukeltanut.

Otin muutaman kuvan Adyn liejurallista, kuvat on ihan surkeita koska Lumia ei pysynyt vauhdissa mukana mutta pääasia tulee varmaan selväksi.

Poispäin..

Käännös..

Takaisinpäin..

Oma pieni kehveli <3

Mutanaamio on hyvästä..?!?!

Mutarallaaja :D

 Tämän jälkeen Ady juoksenteli suossa jossa oli vähän puhtaampaa vettä, juoksenteli metsässä, juoksenteli suossa, juoksenteli metsässä, juoksenteli ojassa ja vielä vähän lisää metsässä jonka jälkeen heittäytyi pitkäksi aikaa piehtaroimaan kuivaan puhtaaseen sammaleeseen. Adyn ehkä kuvitteli ettei tarvitsisi mennä suihkuun pesulle jos hoitaisi puhdistautumisen luonnonmukaisin keinoin. Ady oli väärässä.

Adyn sammaleessa kuivattelut, Iiva häiriköi


 Mentiin metsäilyn jälkeen vielä tankkaamaan ja autopesulaan. Ady on ollut mukan pari kertaa ja Iivalle kerta oli ensimmäisen. Molemmat olivat niin väsyneitä etteivät jaksaneet ihmetellä pesua sen kummemmin, Ady makoili ja Iiva ihmetteli ensimmäiset 15 sekunttia kunnes sekin nukahti.

Iiva ihmettelee autopesun harjoja ja ääniä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti