maanantai 26. elokuuta 2013

Pieniä ilonaiheita Adyrintamalla ja näppyläpäivitys

Ady on ollut nyt perjantai-illasta lähtien eristettynä portin takana, siis 3 vrk. Maanantai-iltana myöhän käytiin koirapuistossa. Ulkoilijoita on muutamia liikkeellä. Ensimmäiselle Ady huusi kunnes kerkesin napata liinasta kiinni ja puuttua asiaan, seuraaville parille se kerkesi haukkua kerran ja ekasta kiellosta hiljeni, seuraaville parille ihmiselle se nosti karvoja ja rutisti turpaansa, mutta kun sanoin ä-ä! niin se ei edes aloittanut huutamista. Uskon tuon tottelemisen johtuvan ennemmin siitä että sillä on liina perässä kun siitä ettei se saa muuten huomiota. Olen kehunut ja silitellyt sitä nyt hyvästä/toivotunlaisesta käytöstä, en ylitsevuotavasti mutta silleen että se nyt "huomioituu". Muuten se ei edelleenkään saa mitään huomiota. Ajattelin jatkaa samalla linjalla vielä jonkin aikaa, sitten jos käytös muuttuu paremmaksi niin pääsee pois portin takaa mutta huomiota ei vielä saa "ilmaiseksi". Toivottavasti saataisiin "elämä järjestykseen".

Iivalla tosiaan alkoi juoksut perjantain ja lauantain välisenä yönä. Se on ihan hurjan väsynyt, se vaan nukkuu. Muistan että se oli väsynyt myös edellisten juoksujen aikana.

Iivan näppylä korvassa on edelleen siinä. Antibioottikuuri on nyt loppu, näppylä ei näytä ollenkaan ärtyneeltä mutta siinä se on, ei ole pienentynyt, mustan värinen. Sen näppylän reunat näyttää siltä kun se saattaisi irrota joku kerta kokonaan, se on niinkuin vähän irti reunoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti