perjantai 20. syyskuuta 2013

Adyn 4-vuotis synttärit

Ady täytti tänään 4 vuotta. Päivä on mennyt pissahätää pitäen, koska eihän synttärisankarin ole soveliasta kuseksia tien varteen, ei vaikka sinne muina aamuina voikin pissata, tosin vain jos Iiva pissaa sellaiseen kohtaan mihin Ady pystyy menemään mukavasti, liian jyrkät ojat ja rikkaruohopuskat jää ilman Maailmannavankuningattaren signeerausta.

Ilta menikin sitten vallan mukavasti, Ellu ja Frodo lähtivät mukaan Emäsalon kallioille. Mereltä tuoksui ihanasti ja kallioita oli kiva tutkistella. Harmillisesti yritin pilata Adyn ulkoilun ottamalla posetuskuvia, Ady kieltäytyi yhteistyöstä, piilotti korvansa kallon taakse ja läähätti minkä jaksoi. Muutaman melkein onnistuneen kuvan onnistuin kuitenkin napata. Iiva ja Frodo sen sijaan ovat kiitollisia kuvata, onneksi.

Ensin kuvia Emäsalosta.












Adyn perusilme valokuvattaessa, korvat taakse ja kieli ulos

Ja sitten kotoota:

Maksalaatikkoa kahdessa kerroksessa, välissä pizzajuustoraastetta ja kermaviiliä, ympärillä lihapullanpuolikkaita ja maksamakkaraa kulmissa, päällä samaa kun välissä ja tiarana neljä nakkia.

Iivakin sai herkutella

Ady jojotti, -ennätyspitkästi. Kuolaa valui kuin hanasta :) Jojo ei ollut järin paksu, mutta kyllä se noro näkyy kuin tarkasti katsoo :)

Synttärisankari odottaa olehyvää






2 kommenttia: